Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek mennyi esélyem...

Girlll3 kérdése:

Szerintetek mennyi esélyem van egy normális családi háttérrel rendelkező férfit kifogni, aki nem nyomorog, tisztességes munkáha van, ha nekem telhesen abnormális a családom?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy elég szegények vagyunk, apámmal nem jó a kapcsolatom, mert iszik, anyám nincs, a nénikém meg, aki felnevelt egy rozoga házban él és füstöl, mint a gyárkémény, meg rokkant.

2019. jún. 8. 14:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi a biztos háttér? A biztos hátteret a gyereknek ketten teremtitek meg. Mind anyagilag, mind érzelmileg. Jó dolog ha az embernek vannak nagyszülei és erzelmileg adnak egy pluszt (legalábbis ezt hallottam az ismerettségi körömben), de rengeteg gyerek felnő úgy, hogy nincsenek nagyszülei. Ahogy úgy is, hogy vannak, de minek...

Felesleges ráömleszteni valakire az első alkalommal a Hamupipőke sztorit, elriasztasz vele mindenkit.

Ha rákérdeznek, akkor nem kell kiteregetni azonnal a családi szennyest, elmondod, hogy van apád oszt ennyi.

A nénikéd meg kb az egyik huszadrangú rokonod, teljesen felesleges szóbahozni.

Ha oda kerül a sor, hogy annyira szoros a kapcsolat hogy bemutatnátok egymást a szüleiteknek, akkor el lehet mondani, hogy mi van az apáddal...

2019. jún. 9. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!