Milyen pszichés betegség alakulhat ki, ha nem kommunikálsz senkivel?
Annyit méghozzá tennik hfozikai és mentális bántalmazásban nőttem fel senki nem segített rajtam . Söt jobban bántottak vertek suliban is ez van feldolgozni nem easy. Azt még molesztáltak is h boldogabb legyek.
És ilyen roncs maradtam de igyekszem a gerincemet helyrehozni :)a vállfelhúzás tropára vágja a tartásom mert védekező testtartásban vagyok befeszülve
22/N
Hány éves vagy? Illetve lány vagy fiú? Mert az iskolában, ha megpróbálsz az ellenkező nemmel beszélgetni, nem fognak elküldeni.
Amikor gimis voltam, nekem volt pár fiú haverom, de egy lány barátom is, akivel bár sok mindenben különböztünk, mégis a legtöbb órán egymás mellett ültünk, beszélgettünk, mert a sok bunkó miatt így tudtunk kiszakadni a megbélyegzés alól (amit egyébként csak a magukat menőnek tartók alkalmaztak).
Mi lesz**rtuk őket és minőségi időt tudtunk a suliban beszélgetésekkel eltölteni. Gimi után elválasztott minket az élet, de barátok maradtunk.
Nekem is nagyon fontos a bizalom. Itt egyetemen is nem egyszer szúrtak hatba, mert túl rendes vagyok és nem vágok vissza. Ez egyrészt azért van, mert nem fogok annak a néhány embernek a primitív szintjére lesüllyedni, másrészt nem számítanak semmit. Ezt te is jegyezd meg, hogy csak az fog számítani az életedben, aki segíteni próbál neked mindenben és nem beszélget rólad a hátad mögött. Ilyen a család, legjobb barát és később majd a házastárs meg a gyerekek.
A többi legyen letojva. :)
És kérlek felejtsd el ezt a pszichés betegséget, mert az alapján amiket írtál, BIZTOSAN nem szenvedsz ilyenben!
Az egyetlen dolog az a bizalmatlanság, de az nem betegség a hanem tapasztalat alapján alakul ki.
Remélem valamennyit segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!