Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha már 23 évesen ilyen baromsá...

Ha már 23 évesen ilyen baromságokon jár az eszem hogy öngyilkosság, akkor mi lesz velem később?

Figyelt kérdés
23/F
2019. ápr. 26. 23:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
És a pszichológus ki tudja belőlem irtani a nők utáni vágyat? Állandóan azon jár az eszem és nem tudok koncentrálni a munkámban, iskolában(állandóan hibázok), baráti körömben(nem tudok rendesen figyelni). Úgy érzem beleőrülök.
2019. ápr. 27. 13:13
 12/17 anonim ***** válasza:
2019. ápr. 27. 15:26
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

Egy pszichológus fel tudja oldani azokat a szorongásokat, amik miatt öngyilkos akarnál lenni.

Egy prostituált csillapítani tudja a nők iránti vágyadat és olcsóbb, mint az önsajnálat.

2019. ápr. 27. 15:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem is öngyilkosságon jár az eszem,de azért mert mások tönkretették az életemet. Olyan emberek árultak el,akikben megbíztam,akik nekem fontosak voltak. Ebbe az elcseszett világban egy normális ember biztosan nem akarna élni.
2019. ápr. 27. 15:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Az hogy ronda az arcod az nem ok hogy nincs barátnőd. Én olyan ocsmány kis homár gyerekeket látok kézen fogva nőkkel sétálni hogy elhányom magam. Fontosabb a kisugárzás mint az hogy ki hogy néz ki. Itt valami más gond lesz ,keress fel egy dilidokit vagy valakit aki segít neked rá jönni.
2019. ápr. 28. 19:35
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
Ne fogd a kinézetedre! Nálam sokkal inkább kizáró ok például az, ha valaki gúnyolódik a melegeken és "cukika homár"-nak nevezi őket. Voltam már szerelmes elég... khm..., érdekes kinézetű férfiba is, de ha ilyen szöveggel jön, azonnal felejtős lett volna.
2019. máj. 1. 00:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Dehogy jönnék, eszemben se lenne. Miért lenne jó nekem egy olyannal, akivel tök más életfelfogásunk van? Egy párkapcsolatban sokkal többet beszélget az ember, mint amennyit dug (persze vannak kivételek ). Szóval, érted...
2019. máj. 1. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!