Ha már 23 évesen ilyen baromságokon jár az eszem hogy öngyilkosság, akkor mi lesz velem később?
Figyelt kérdés
23/F2019. ápr. 26. 23:34
1/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Milyen okból kifolyólag gondolsz erre? Mi a baj?
2/17 A kérdező kommentje:
Minden lány elutasít miután meglátják hogy hogyan nézek ki. Élőben is csak addig vagyok jó nekik amíg beszélgetőpartnert látnak bennem. Próbálkoztam már mindenféle kategóriából. szép, árlagos, csunya nőknél(bár olyan belsőt láttam benne hogy ennek ellenére simán beleszerethettem volna) állandóan visszautasítást vagy egyszerűen kapcsolatmegszakítást kaptam. Félek hogy örökre egyedül leszek és senki nem fog tudni szeretni mint egy férfit. Így nemsok értelmét látom az életemnek,mivel szerettem volna családot alapítani ez életem legnagyobb motivációja.
2019. ápr. 26. 23:42
3/17 anonim válasza:
Rendbe jöhetsz, hidd el. Én 21 évesen voltam nagyon depressziós, én is folyton meg akartam halni, akkor tényleg úgy tűnt, hogy nem lesz jobb. De jobb lett sokkal. És nem csak nekem, sokaknak. Viszont segítség nélkül sokkal nehezebb az egész, szóval ha teheted mindenképp keress fel pszichológust. És minél hamarabb teszed, annál jobb, egyrészt mielőtt valami visszafordíthatatlant csinálnál, másrészt meg mert minél mélyebben berögzült egy gondolkodási séma, világkép, önkép, annál nehezebb átírni. Sok sikert és kitartást kívánok neked, tényleg nem lehetetlen!
4/17 anonim válasza:
37 évesen is ezen jár az eszem.
Az élet nem könnyű és főleg nem fair. Rengeteg keserűség és szenvedés van benne. És van ennyi vidám és szép dolog is.
Mindenesetre ez csak nehezebb lesz.
Don't grow up, it's a trap.
5/17 anonim válasza:
Munkád van (munkatársaid)? Barátaid vannak? Családod van? Ismeretségi köröd (barátokon kívül)?
Ők mind segíthetnek neked partnereket találni. Ha tényleg a külsőd a gond (igen, számít az a hódítás fázisban egy bizonyos pontig), arra költsd a pénzedet és energiádat, hogy azt minél jobban korrigálhasd. Bár inkább a stílus és karizmád lesz az, ami nem nyűgözi le a lányokat.
6/17 A kérdező kommentje:
Igen vannak. De ez nem segít,akkor ha az összes nő visszautasít. Már próbáltam változtatni fogyással, ruhatárcserével, de minden hiábavaló. Fejet nem tudok cserélni.
2019. ápr. 27. 05:52
7/17 A kérdező kommentje:
Ba a stílusommal van a baj akkor miért van mindig az pl ezen az oldalon, hogy képküldés előtt nincsen semmi baj simán elbeszélgetünk, majd elküldöm a képemet és egyszerűen lelépnek.
2019. ápr. 27. 06:14
8/17 anonim válasza:
Én 13-14 éves korom óta ezen rágódok, már 19 vagyok. Rossz családi körülmények, ebből fakadó mély lelki problémák, barátok hiánya...napi szinten megkérdezem magamtól, hogy "minek vagy még?"
9/17 anonim válasza:
Én is tinédzser korom óta gondolok rá, mondjuk én főleg a rossz stresszkezelés miatt. Ha nem bánod, küldj már egy képet az arcodról, valószínűleg közel nem annyira rémisztő, mint amennyire te gondolod.
10/17 A kérdező kommentje:
Küldhetek elvégre nem oszt nem szoroz.
2019. ápr. 27. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!