Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem foglalkoznak velem...

Róbert dávid kérdése:

Miért nem foglalkoznak velem az emberek?

Figyelt kérdés
Facebook on tartom általában velük a kapcsolatot,ésha megkérdezem hogy találkozunk e mindig leráznak valami szöveggel,hogy nem érnek rá , dolgoznak stb... Hiába írok rá megkérdezem mivan vele,hogy van,kicsit beszélgetek az illetővel,nem foglalkoznak velem. Barátnőm sosem volt,szerintem nem is nagyon lesz(ebbe már bele törődtem). Szeretnek az emberek nem foglakozni velem,egyedül az anyukám aki szeret. Ami jó persze dehát még fiatal vagyok és kellene lennie barátaimnak,csak nehezen tudok ki alakítani kapcsolatokat. kicsit szorongós tipus vagyok,a napomat a lakásban töltöm általában mivel senki sem akar velem találkozni,beszélgetni. Talán jobb lesz ha énis leszarom az embereket mint ahogyan ők engem. 28/F

2019. ápr. 19. 13:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ne a fb.-on akard tartani a kapcsolatot,hanem mozdulj ki otthonról.
2019. ápr. 19. 14:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Ma már senki nem foglalkozik senkivel, de viszont mindenki elvárja a másiktól hogy foglalkozzon vele. Mindenki magasról tesz a másikra, a facebook jelölések is úgy zajlanak már, hogy mindenki a másikra vár.
2019. ápr. 19. 14:44
 13/15 anonim ***** válasza:

"ha megkérdezem hogy találkozunk e mindig leráznak valami szöveggel,hogy nem érnek rá , dolgoznak stb"

Általában ez akkor van, ha a másik fél (aki leráz) és közted mindig csak felszínes volt a kapcsolat és esetleg a közeledésedet tolakodásnak érzi.

Pl tegyük fel, hogy egy fiú egy lánnyal egy kurzusra járt az egyetemen, de sosem szóltak egymáshoz, majd pár év múlva a fiú felveszi a lánnyal a kapcsolatot FB-n, elkezd neki írni személyesen, lájkolgatja a posztait, stb., amikor beírja a lánynak, hogy szívesen találkozna vele, a lány nem akarja azzal a mondattal megsérteni, hogy "Én nem", ezért odáza a dolgot, rázza le a fiút valami ürüggyel.

Arról nem is beszélve, hogy, pl egy dolgozó ember elfárad a munkában és a szabadidejét a közeli barátainak, rokonainak szentelné.

"Hiába írok rá megkérdezem mivan vele,hogy van,kicsit beszélgetek az illetővel,nem foglalkoznak velem. "

Egykori felszínes viszonyokra jellemző ez. A felszínes csevelyek nem tartanak sokáig és így, amikor a másik fél úgy érzi, hogy már kezdi átlépni a kényelmes kategóriát a csevely, akkor lezárja azzal, hogy a másik félnek matricákkal, egy szavakkal válaszol vagy sehogy.

Ha pl egy régen látott ismerős ír valakinek, hogy mi van Veled, pár mondat erejéig beszélgetnek, de, ha napi szinten kérdezgeti, akkor az már terhes lehet.

"Ami jó persze dehát még fiatal vagyok és kellene lennie barátaimnak,csak nehezen tudok ki alakítani kapcsolatokat. kicsit szorongós tipus vagyok,a napomat a lakásban töltöm általában mivel senki sem akar velem találkozni,beszélgetni."

Először a mélyebb kapcsolat kell, hogy létrejöjjön, a találkozások úgy jönnek létre és úgy jók, ha mindkét fél szeretné.

Én azt javaslom, járj el valami közösségbe vagy kezdj bele valamilyen munkába, vagy kezdj el egy tanfolyamot, ahol ÉLŐBEN kapcsolatban lehetsz emberekkel, ott kialakulhat köztetek egy mélyebb viszony, ami által a későbbiekben szívesen találkoznak Veled, ha hívod őket, elmennek erre-arra.

2019. ápr. 19. 16:56
 14/15 anonim ***** válasza:

"mindig olyan emberek írnak rám akiket nem akarom hogy rám írjanak. "

Ha jól értem, akkor itt egy kicsit adsz tudatodon kívül választ a kérdésre. Lényegében azok az emberek, akiket nem akarsz, hogy írjanak Rád is így éreznek, hogy lepattintod őket, lehet, nekik sem esik jól. Ez így működik és Te sem tehetsz arról, hogy azok az emberek, akik Rád írnak, nem érdekelnek.

Akik Téged pattintanak le, nem foglalkoznak Veled ugyanígy gondolják, szerintem.

2019. ápr. 19. 17:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem is tudom miért irtam ki ezt a kérdést. a másik meg hogy miért gyakorikérdésekre,ahol tudjuk az észosztó okostojások vannak. Elkell mennem dolgozni ahol megismerkedem egy lánnyal,és barátaim is lesznek akkor. Áliitolag munkahelyen a legjobb csajozni.
2019. ápr. 19. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!