Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nekem még lehet boldog életem?

Nekem még lehet boldog életem?

Figyelt kérdés

Nagyon magányos vagyok, nincsenek barátaim. Szomorú vagyok emiatt. Nem tudom hogyan tudnék ezen változtatni, mert egyedül szomorú vagyok. És így hogy szabadidőmben sokat vagyok itthon esélyem sincs barátnőt találni, akivel boldog lehetnék.

A mai napom abból állt hogy felkeltem 10 kor, gépeztem, bicikliztem, takarítottam a szobámban és ennyi.

Jó lenne már egy barátnő akivel lehetnének programjaim, de így hogyan találjak, hogy nem járok társaságba?

Munkahelyen nincsenek korombeli lányok, máshol meg nem tudom hol tudnék ismerkedni.

Rossz abba belegondolni hogy mivan ha örökre így fogok élni...

Ha lenne barátnőm, később feleségem és gyerekem akkor én lennék a legboldogabb:)

22/F

2019. ápr. 7. 19:37
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Ha párkapcsolattól, családtól, bármi beteljesülésétől várod a boldogságot, akkor csalódni fogsz.

Akár kiállításokra, akár bármilyen hétvégi programra, rendezvényre eljárhatsz, ahol sokan vannak.

2019. ápr. 7. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló helyzetben vagyok/voltam. Igaza van az előttem szólónak annyiból hogy 100%-ban nem ez adja a boldogságot de igenis nagyon tud motiválni, nagyon fel tudja dobni az embert lelkileg. Szóval nem igaz hogy nem lesz tőle boldogabb az ember ha az ember magányosnak érzi magát. Én korábban 5 év magány után ráírtam facebookon lányokra mivel a társkeresőkön csak negatív élmények értek. És két barátnőm is lett fb-ról random ráírogatásokból. Ha kép alapján azt érzed hogy rezonál valami, nem csak testileg hanem lelkileg is esélyesnek tartod hogy összeilletek akkor hajrá. Erre írhatják hogy ki az Isten vagyok én hogy ránézésre megállapítom. Pedig igen, egészen jól megvoltam azokkal a lányokkal. Valahogy a megérzéseim bejönnek ezen a téren, adatlap analízis stb. alapján :D
2019. ápr. 7. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
Régi osztálytársak/barátok, akikkel újból felvehetnéd a kapcsolatot? Elég lenne 1-2, aztán menne az magától. Vagy kezdj el valamit sportolni (inkább csapatjáték), ott úgyis összehaverkodsz valakivel! Igazából nem muszáj,hogy sport legyen, a lényeg, hogy tartozz egy közösségbe. Légy nyitott, kedves, figyelmes, de add önmagad!
2019. ápr. 7. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon sok lány nincs fent társkeresőn, és a személyes találkozás részesítik előnyben, én ezért ajánlom, hogy alakítás ki egy baráti közösséget(nem muszály, hogy sokan legyenek benne) +így barátaid is lesznek, nem csak csajod :) és így nem válsz needyvé sem.
2019. ápr. 7. 19:57
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Neked mád nem lehet... Szia
2019. ápr. 7. 20:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Kár volt #1-et lepontozni. A boldogság alapvetően belülről fakad és nem kívülről zuhan rá az emberre. Vagy akire így zuhan, az majd megismeri a teljes boldogtalanságot ugyanígy. Az ember legyen nyitott, de nem kritikátlanul, szervezze meg a saját életét, foglalja el saját magát, aztán ha kívülről jön majd valaki, akivel boldognak érzi magát, tegyen meg mindent, hogy úgy is maradjon a dolog. De ha az a valaki eltávozik az életéből, akkor ne zuhanjon önmagába, mert attól még nincs vége a világnak.

Ha valaki nem jár társaságba, nem jár olyan helyre, ahol van lehetőség ismeretségre (iskola, tanfolyam, sportkör, dalárda, stb.), akkor csak úgy az utcán nehezen talál partnert (legfeljebb fizetőset).

2019. ápr. 7. 20:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem már egy nagyon jóideje, ilyen monoton napom van, és engem readasul nap mint nap, a tesóm is állandóan cseszeget, deeee jól vagyok. Igaz néha kiborulok, sírok, meg elvesztem a motivációm, de mindig felállok és tovább megyek. Még fiatal vagy. Természetes, hogy leszel boldog. De ahhoz, hogy boldog legyél, ne mástól várj segítséget! Az menekülés lenne. Az esetleges lány akivel, majd összejössz pedig csak egy kiút lenne számodra. És ezzel nem érnél el sokat. A saját erődből, próbálj meg boldog lenni. Keress valami hobbit, iratkozz be egy tanfolyamra, próbálj meg pozitívan állni a körülötted lévő dolgokhoz.

Sok sikert :D

18/L

2019. ápr. 7. 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonlóan telnek a napjaim és én is attól tartok, hogy egyedül halok meg :D Még az is lehet, hogy lelki társak vagyunk xd

Ha gondolod, nekem írhatsz, lány vagyok ^^

2019. ápr. 8. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!