Hogyan tehetném könnyebbé a mindennapokat?
kicsit görgetsz, 185 nettó Suziukiban meló, munkásszálló ingyen de nem rosszabb mint mondjuk egy egyetem kolija, ingyen kaja napi 3-szor. Kb. 5-10 ezerből ki lehet húzni az első előlegig.
Hidd el bár szar a munka de nem lesz időd keseregni meg már az is előny, hogy van miért felkelni.
Aztán ha kicsit összeszedted magad anyagilag lehet tovább gondolkozni, hogy mit is akarsz csinálni.
Én egy évig voltam ott, most hazajöttem de már kicsit bánom, mert bár ott szar volt hogy messze voltam a családtól de itthon pont semmit se csinálok, mondjuk annyi előnye van, hogy most legalább van valamennyi pénzem így ha dobbantani akarok ismét akkor lesz miből.
Szerintem azonnal menj el orvoshoz, pszichológushoz, családsegítőbe, bárhova. Ha eddig egyedül nem tudtál ebből kijönni, nem fog menni. Kell, hogy valaki ellásson téged tanácsokkal, stb, én biztos vagyok benne, hogy a helyzeted nem annyira reménytelen, ahogy látod, csak már bepörgetted magad ilyen ördögi körökbe.
Munkaügyi központban már érdeklődtél?
Aludni meg nem a stressztől nem tudsz, hanem mert nem csinálsz egész nap semmit, csak ülsz, fekszel, nem vagy a levegőn, lesed a monitort, totálkáros leszel, ha így folytatod. Ne folytasd, mert egyre rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!