Hol vannak a kétségbeesett egyedülálló nők?
A gyakori nem a valosag. Az hogy itt nyavajog par figura de rendszeresen, ne csodakozz... lehet, hogy egy pasi jobban birja az egyedulletet de tobbet is nyomkod es ul gep elott.
Amikor facer voltam sem voltam fenn tarskeresokon ha megis, olyan szinten nevetseges volt hogy max trollkodni kezdtem, de mivel a finom lelkem ezt nem viseli sokaig, inkabb hagytam a fenebe. Eleve ugy alltam hozza, hogy olyan pasi nem kene aki ilyen helyeken lebzsel, igy tok felesleges volt ott lennem. Badooo? Na ne mar :DDD
Hogy hol talaltam megis part? Interneten, de nem tarskereson.
Lehet, hogy a pasik hajlamosabbak rinyára?
Én is egyedül vagyok, szeretnék társat, DE nem vagyok kétségbeesett, és pláne nem posztolom ezt közösségi médiára (mert szánalmasnak is tartom az ilyet).
#16 Már bocs, de a kérdésed alapján inkább te lehetsz az, aki nem “mozdul ki a sarokból”. Ismerkedj, így talán megismersz szingli nōket, nem csak várni, hogy jelentkezzenek neked, hogy “itt üres a hely”.
A társkeresés nem valami számvétel, ha a nō nem ismer olyan férfival, akivel jól érezné magát, akkor nem fog összejönni ilyen rinyáló szinglivel csak azért, hogy ne legyen egyedül. Szerintem ez nem úgy mūkōdik, hogy hirdeted magadról, hogy egyedül vagy oszt’ jöjjenek s töltsenek be, mint valami üres parkoló helyet.
Nem szingliségtōl függ, az ember elözōleges kapcsolatból is kiléphet, ha nem mūkōdik, hogy összejöjjön mással, akivel talán mūködõképesebb. Nem azért fog összejönni veled, hogy ne legyen szingli, ha ez lenne az egyetlen célja, akkor alapból nem lennének szakítások, tehát ez nem ilyen egyszerū.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!