Ha nem találunk az interneten társat mert csak szórakoznak velünk valóban a személyes ismerkedés a megoldás?
szerintem meg nem szabad általánosítani, hol lehet "jobban" kapcsolatot teremteni... én a férjemet egy csetoldalon ismertem meg... épp egy szar kapcsolaton voltam túl és eszemben sem volt belemászni bármiféle más kapcsolatba, a csetre is csak szórakozás miatt mentem fel, úgymond esténként legyen kivel beszélni... aztán tessék, már lassan 10 éve együtt vagyunk több mint 6 éve házasok, van egy lassan 5 éves gyermekünk és nagyon szeretem a férjemet... nagyon jó a házasságunk (remélem ő is ezt mondaná :D)
tehát: nem tudni előre hol ismered meg a társadat... a mai technikának köszönhetően nem biztos hogy egy falunapon hív meg az igazi egy kólára :)
vagy én nem vagyok az a nő aki csak jóképű-jómódú pasikkal áll szóba :)
jóképűségtől baromi távol áll a férjem... mackós-kopasz pasi...
jómódú: nem milliomos, de állandó, magasabb beosztású munkája van... - tehát tény, mellett nem kell attól félni, hogy egy számlát nem tudok befizetni, vagy nem tudok hó végén 1 kg kenyeret megvenni...
lehet én nem vagyok "átlagos nő" - akinek csak jóképű-gazdag pasik kellenek, nem nézve azt hogy alapból milyen ember az illető..
férjemet a személyisége miatt imádom.. a humora miatt, hogy nem akar "kalitkába zárni" , nem féltékeny, ugyan úgy mint nekem megvan a szabadságunk, család centrikus, laza, imád koncertre-s járni mint én is, eljön velem színházba még ha annyira nagy kedve nincs is hozzá :D (bár utólag mindig bevallja hogy élvezte :) ) stb...
Most mondok valamit, ha nem inged, ne vedd magadra!
Minden ember olyan társat/embereket vonz maga köré, amilyen szinten a személyisége az adott pillanatban van. Madarat tolláról, embert barátjáról. A jó hír, hogy ez egy átmeneti állapot, az ember személyes szükséglete a fejlődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!