Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek a letargia ellen?

Mit tegyek a letargia ellen?

Figyelt kérdés

3 elpazarolt egytemi év után rájöttem, hogy matekból perfekt lettem, de munkából 0 a tudásom és nem is tudtam sehova se jelentkezni mert a teszteken se tudtam semmit igy úgy döntöttemm otthagyom helyette tanulok mást, és önerőből pórbálom matek nélkül megtanulni.

Gondoltam elmegyek diákmunkára addig is mig nem kezdődik az iskola. Ahol 2*4 órát betanultam, nem hivott a szövetkezet, majd mikor felhivtam őket azt kaptam, hogy nem kérdezgettem eleget igy nem hiszik, hogy menne, de van munka és hivni fog pénteken. Nem hivott, majd felhivtam én tovább igérgetett, hogy majd a héten... Itt vagyok 1 hónapja munka nélkül és szarrá unom már magam.

Úgy érzem, hogy csak a közmunka maradt :( Szerintetek is?

2019. márc. 26. 15:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem szabad feladni, próbálkozz! Nekem is volt ismerősöm, aki otthagyta a matekot emiatt, és újrakazdte más szakon. Mi érdekel? Ezt derítsd ki. Ha meg dolgozni akarsz, dolgozz! Más szövetkezetnél, vagy konkrét céghez is elmehetsz, beadod az önéletrajzod... ha látják, hogy akarod, menni fog! Ez a lényeg, csinálni kell, bármit, de csinálni kell! :)
2019. márc. 28. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!