Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mikor vagytok magányosak?

Mikor vagytok magányosak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mostanában elfogott egy különös érzés, nem igazán tudom definiálni, de szerintem magányos vagyok. Ti hogy vagytok ezzel, honnan tudjátok hogy mikor vagytok magányosak? A magány egyenlő az egyedülléttel?

2019. márc. 25. 08:55
 1/7 anonim ***** válasza:
20%

a magány és az egyedüllét nem ugyanaz!

akkor érzem magam magányosnak, amikor vágyom valaki társaságára, de nem nagyon opció

2019. márc. 25. 08:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Az egyedüllét az amikor fizikailag nincs körülötted senki. A magány pedig az amikor úgy érzed nem tartozol senkihez és ennek a köteléknek a hiánya kínoz. Az ember nem csak egyedül lehet magányos, hanem társaságban is. Az igazat megvallva számomra kínzóbb a magány amikor társaságban vagyok mint amikor egyedül. Mert társaságban szembesül az ember azzal, hogy körülötte a legtöbb ember a párjával van és nagyon kevesek vannak a szó szoros értelmében egyedül.
2019. márc. 25. 09:50
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Én akkor érzem magam egyedül amikor nincs velem senki. Hiába van velem a családom, ők nem tudnak nekem társaságot nyújtani. Akkor is érzem magam igazán egyedül amikor rá jövök, hogy mennyi minden változott, kezdem elveszíteni a legjobb barátom. Tulajdonképpen van amikor sok ember közt is egyedül érzem magam. Mintha csak a felszínt látnák és ami belül van azt senki.
2019. márc. 25. 18:45
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
Egyedül otthon "jobb"magányosnak lenni mintha társaságban lennél, mivel ott lehetnek párok, és akkor sokkal jobban elkapja az embert olyankor
2019. márc. 25. 18:50
 5/7 anonim válasza:

A magányt jellemezni leginkább fájó ürességként tudnám.

Ha magányos az ember azt magától tudja, mert fáj és mégse oszthatod meg valakivel, akivel szeretnéd.

2019. márc. 29. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Mikor nem?
2019. ápr. 1. 20:51
 7/7 anonim válasza:
nem kell tudnom hiszen én mindig magányos vagyok egy perc se telik el anélkül hogy magányos lennék 20/F
2019. ápr. 23. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!