Mikor vagytok magányosak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mostanában elfogott egy különös érzés, nem igazán tudom definiálni, de szerintem magányos vagyok. Ti hogy vagytok ezzel, honnan tudjátok hogy mikor vagytok magányosak? A magány egyenlő az egyedülléttel?2019. márc. 25. 08:55
1/7 anonim válasza:
a magány és az egyedüllét nem ugyanaz!
akkor érzem magam magányosnak, amikor vágyom valaki társaságára, de nem nagyon opció
2/7 anonim válasza:
Az egyedüllét az amikor fizikailag nincs körülötted senki. A magány pedig az amikor úgy érzed nem tartozol senkihez és ennek a köteléknek a hiánya kínoz. Az ember nem csak egyedül lehet magányos, hanem társaságban is. Az igazat megvallva számomra kínzóbb a magány amikor társaságban vagyok mint amikor egyedül. Mert társaságban szembesül az ember azzal, hogy körülötte a legtöbb ember a párjával van és nagyon kevesek vannak a szó szoros értelmében egyedül.
3/7 anonim válasza:
Én akkor érzem magam egyedül amikor nincs velem senki. Hiába van velem a családom, ők nem tudnak nekem társaságot nyújtani. Akkor is érzem magam igazán egyedül amikor rá jövök, hogy mennyi minden változott, kezdem elveszíteni a legjobb barátom. Tulajdonképpen van amikor sok ember közt is egyedül érzem magam. Mintha csak a felszínt látnák és ami belül van azt senki.
4/7 anonim válasza:
Egyedül otthon "jobb"magányosnak lenni mintha társaságban lennél, mivel ott lehetnek párok, és akkor sokkal jobban elkapja az embert olyankor
5/7 anonim válasza:
A magányt jellemezni leginkább fájó ürességként tudnám.
Ha magányos az ember azt magától tudja, mert fáj és mégse oszthatod meg valakivel, akivel szeretnéd.
7/7 anonim válasza:
nem kell tudnom hiszen én mindig magányos vagyok egy perc se telik el anélkül hogy magányos lennék 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!