Miért vagyok ennyire szerencsétlen? (hosszú)
már annyira egyedül érzem magam, hogy van amikor magammal beszélgetek, csak hogy ne fogjam fel azt, hogy valójában nincs velem senki.
nagyon számít nekem az, hogy mit gondolnak mások rólam, ezért próbálok divatos ruhákat venni, nem lépek ki smink nélkül az utcára, minden második nap edzek másfél órát, már tiszta sebek a lábaim, tiszta seb a hasam, mert kenem magam ilyen narancsbőr elleni chilis krémmel is, ami kimarja a bőrömet, de nem érdekel, mert mások amikor meglátnak, elsőre úgy is azt nézik meg hogy szép vagyok-e, vagy nem.
de ezeket csak azért csinálom, mert nagyon szükségem lenne valakire. és addig fajult már a dolog, hogy már az is megtetszik, akiről tudom hogy nagyon manipulatív, és nem tenne jót se nekem, se a "kapcsolatunknak". van egy fiú, aki már pár éve tetszik, nem szeretem, csak jól néz ki. de egyértelműen más tetszik neki. tudom, hogy túldramatizálom az egészet, meg hogy majd kinövöm, de minden nap úgy megyek haza, hogy hogy utálom magam, milyen csúnya vagyok, nem is érdemlem meg azt hogy szeressenek, stb. csak azért az egy ember miatt. és nem tudok változtatni ezen.
meg most úgy próbálom túltenni magam a fiún akivel minden nap találkozok, hogy online próbálok valakit találni magamnak. eleinte sikerül is, de egy idő után megunnak. ha beszélgetek például valakivel és nem ír vissza egy órán belül, egyből magamat hibáztatom, hogy biztos én mondtam valami rosszat. beszélgethetek ezzel a személlyel egy napja is, ha szimpatikus, már egyből kötődve érzem magam hozzá, mintha már olyan régóta ismertük volna egymást.
tudnék még írni, de úgy érzem ezek nem is olyan fontosak. ez már nagyon régóta így van, és akárhogy szeretnék, nem tudok tényleg boldog lenni.
bocsánat ha pár dolgot kissé értelmetlenül írtam le, már régen nem írtam ilyen sokat, szóval remélem azért átláthatóan fogalmaztam.
Valószínűleg nagy szeretet hiányod van, ami mardos belül, érzelmileg labilis vagy, egy olyan korszakot élsz át, amit mindannyiunk, de csak úgy tudsz változtatni, ha teszel érte, és nem magadban keresni a hibát, így nem fogsz előrébb tartani, ha csak a kifogásokat gyártod! Bár én szívesen eltudok bárkivel diskurálni, de ahhoz közösen kell fent tartani a diskurzust!
Mindennek eljön az ideje, csak türelem és kitartást igényel.
Előre leírom, hogy nem akarlak bántani azzal amit mondok, de lehet el kellene gondolkoznod a dolgokon.
Megértem, hogy rossz érzés a magány, nekem is az volt amíg nem realizáltam pár dolgot, de be kell látnod, hogy jelenleg csak magadra gondolsz. Szerinted mit fog érezni a fiú akivel összejön majd a dolog mikor megtudja, hogy igazából nem is ő kell neked, csak "valaki"? Vagy nem tervezed elmondani neki, hogy "hááát már kb. 80 fiúval próbáltam ismerkedni, de veled jött össze"? Ha nem, akkor te is manipulatív vagy bizonyos értelemben. Ha olyan embert találsz, aki tényleg fog szeretni, akkor ez nagyon fog neki fájni. Neked ugyanúgy megfelelne, ha valaki nem szeretetből lenne veled csak a magány elnyomása miatt? És mi lesz ha nem elégíti ki az igényeid a srác? Mert mondjuk pár hónapig élvezed a társaságát és azt, hogy el tudja nyomni a magányérzeted, de aztán beüt a crach és rájössz, hogy nem is szereted és nem is tudnád, majd inkább keresel mást? Az hogy fog neki vagy neked esni? Nem lenne utána bűntudatod, hogy csak kihasználtál valakit?
Tapasztalatból írok, én is voltam ilyen, de nagyon örülnék ha visszafordíthatnám az időt, mert egyrészt másokat is megbántottam, másrészt magamat is olyan emberek társaságába kevertem a magány miatt, akikkel azóta is azt kívánom, hogy bárcsak ne találkoztam volna velük.
Ha megbánásokkal teli fiatalkort szeretnél magad mögött tudni, akkor hajrá, senki sem tart vissza, de azért leírtam, hogy ez a felfogás egyszerűen negatív hatással lehet az életedre.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!