Miért ilyen igazságtalan az élet? Miért kell magányosnak lennem?
Nem tőlem kérdezted, de igen.
Jól leírta.
Minden sikerhez másik készségek kellenek.
Jól van az, hogy értelmi fogyatékos nem igazán lehet sikeres kutató?
Vagy, hogy nem lehet mindenki sikeres sportoló?
Lehet, hogy nincs jól. Indíts egy politikai irányzatot vagy blogot, ahol felhívod erre a figyelmet, ha más emberek is így gondolják, akkor lehet, hogy tudtok tenni ellene.
Amúgy meg nem igaz, hogy jó dumád kell legyen, van egy csomó udvarias nem jó dumás ismerősöm és nekik is van barátnőjük. Hány új emberrel találkozol naponta kérdező? Ha heti 5 alatt, akkor próbálj meg ezen változtatni és nagyobb eséllyel lesznek barátaid és párod.
Egyszerű: mindenki ahhoz vonzódik, akihez akar. Ha nekem a magabiztos, sármos fiúk jönnek be, nem a Gyakorin síró fiúk után futok.
Hogy azokkal mi lesz, akik nem érdekelnek párkapcsolati szempontból? Nem tudom. Nem vagyok mindenki anyja, hogy pátyolgassam a lelküket.
Fú, bakker... 🤣
Ezek IS. Remélem nem haragszol, ha nem írok neked egy 5 oldalas esszét az álomférfimról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!