Mit csináljak holnap pesten egyedül?
Úgy volt h találkozom barátokkal de nem érnek ra,itthon meg nem akarok maradni
Ti mit csinálnátok pesten egyedül?
Azért az kemény, hogy Pesten nem tudsz magaddal mit kezdeni :D
Menj David Lynch kiállításra és álmodj!!! :)
Én 18 éve pesti vagyok. Nem nagyon járok sehova, max havonta egyszer. Nem tudom mi olyan nagy szám ebben.
De lehet csak én vagyok ilyen hülye...
7-es: hasonlítunk, sokszor tettem ezt én is, elgondolkodtam sok dolgon, megoldásokat kerestem/találtam:). Amióta bevállaltam pár képzést (és a régi metrókat kivonták+a régi Ikarusok is csökkennek) már nem olyan ízgi a dolog...
Kérdező: barátokkal csacsogni, kiállításra menni, vagy tényleg maradj otthon inkább és ott olvass, tanulj, játssz, stb.
Mondjuk én itt lakom már jópár éve, de sokszor elmegyek sétálni egyedül. Megunhatatlan a vár, a Gellért-hegy, a Margit-sziget, Normafa, Duna-part, Városliget, stb.
Ha sétálni nincs kedved, egy kávézóba beülni egyedül egy könyvvel, szintén tökéletes program, sok kis kellemes kávézó van.
Nem utolsó dolog BKV-val körbeutazni a várost sem, van pár jó útvonal, tudom ajánlani a Budaörsre való utazást, Nagytéténybe, hévvel északra, Kelenföld környéke, stb.
Vannak jó éttermek is, egyáltalán nem gáz egyedül beülni. Mozi.
Ezeket bármikor szívesen csinálom ha egyedül akarok programot csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!