Ha öngyilkos lennék, akkor azzal saját magamon kívül senkinek sem ártanék, ugye?
Attól függ.
Ha egy ilyen eszmefuttatás is meghaladja a képességeidet, akkor nem biztos hogy van olyan ember akit ez zavarna.
Nõ miatt akarsz öngyilkos lenni? Ne már! Én már vagy 20 - szor megölhettem volna magamat nõ miatt!
Pénz kell a nõkhöz igen, meg egzisztencia. De ismerek olyan lányt is, aki olyan fiú van együtt, akinek csak egy olcsó autója van, az anyjával él.
Viszont a srác meló mellett suliba jár.
A lány azt mondja, õ együtt akarja felépíteni a közös jövőjüket! Szép a lány egyébként!
De, való igaz, hogy 1 az ezerből az ilyen lány sajnos...
Attól függ, hogy hogyan, ha ügye ugrassz akkor még a látvány is sokkoló egyeseknek és lehet maradandó károkat okoznál valakimél, ha vonat akkor a mozdonyvezetőnek, ő is ember. Ha kötél akkor meg ha nem pontosan úgy csinálod mint a hóhér tanfolyamon oktatják akkor lehet pár csigolyád törik és örökre az ágyba maradsz vegetálni , elméd tiszta lesz. Ha elgázosítod a garázst vagy a szobát akkor azt is megölöd aki rádtalál ha nem figyel. Eret úgy sem mertek vágni mert az qqurvára fáj , mentőt hívnál.
Mi a faxnak gondolkodsz ilyeneken? Nekem pl. ártanál mert én megkedveltelek. Írj , és dumcsizunk egyet ha szükségét érzed.
Vannak napok,amikor mindenkiben felötlik:mi volna ha nem lennék?
Csak abba gondolj bele:mekkora örömet okoztál az érkezéseddel?
Amikor minden nap ér valami:akár jó,akár rossz,fantasztikus érzésvilág vesz körül/sajnos az autistáknak külön kell megtanulniuk/.
Egészséges vagy?..Vajon akik komoly erőfeszítéseket tesznek a mindennapi létért /gond a közlekedés,vásárlás,nincs számára munkahely,nincs önállósága! Totális nehézségek árán élni akarnak!
Ha te nem lennél mi lenne,amit te alkottál és nélküled nem lenne?
Meg fog erősödni a lelked:ez segít neked átvészelni a később jövő megrázkódtatásokat!Csak a mùlt tud visszaigazolást adni,hogy valamikor jõl döntöttünk illetve a sors jól döntött helyettünk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!