Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hol szereztetek barátokat...

Hol szereztetek barátokat felnőttként?

Figyelt kérdés

Mióta végeztünk az egyetemen, sajnos elfogytak a "barátok" is. Több embernek is kisbabája született,férjhez ment, így egy délutáni kávézás már a fontos nekik értelemszerűen...

2 barátnőm maradt. Az egyik depressziós és több mint egy hónapja semmilyen üzenetemre nem reagál. A másik pedig komoly egészségügyi gondokkal küzdött több mint fél évig, úgyhogy a kórházakat járta, mostanra kezd helyre jönni,de nem sok kedve van programokhoz.

Van kapcsolatom, bár a baràtom munkája miatt alig tudunk találkozni, tavasszal szeretne majd külföldön dolgozni a jobb fizetés miatt. Én is dolgozok, napi 8 órában. Ha lennének barátnőim,munka után is szívesen elmennék ide oda egy két órára. De nincs senki. Munka után hazajövök, este tanulok mert nyelvvizsgára készülök, alszok majd másnap kezdődik előről. Hétvégén sincs semmi programom, max filmet nézek, magazint olvasok vagy sütök, főzök valamit. Pedig annyira hiányzik akár egy beszélgetés, egy mozi, egy séta, valamilyen sport stb. Főleg, ebben a szép napsütésben. Tudom a netet is ajánlani fogjàtok, de nekem már nincs kedvem neten irogatni senkivel. Nagyon hiányoznak a személyes kapcsolatok. :(

Valakinek van saját tapasztalat, és ki tudott kerülni ebből a helyzetből? Hol lehet felnőttként igaz barátokra lelni? Nem csak felszínes haverságokra, vagy netes irogatásra amik néhány hónapon belül véget érnek.

Köszönöm, ha valaki tud normàlis tanácsot adni :)

24N

2019. febr. 17. 11:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Akik a bunkó priviket irogatták, azok remélem büszkék magukra! Nem is lepődök meg, itt mindenkibe bele kell rúgni aki rosszabbul van lelkileg. Gratulálok!

Nem tudom miben kamuzok. Ebben a témában aztán sok mindenben lehet hazudni. És az a durva, hogy a többség aki nekem szólogat be, ugyanilyen magányos mint én, plusz ők még rosszindulatúak is. A sors úgyis majd mindenkinek visszaadja ami jár neki. Menjetek bántsatok meg még pár embert, úgyis ez éltet titeket. További szép napot mindenkinek!

2019. ápr. 19. 15:05
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Én is ilyen baráti kapcsolatokat keresek, sajnos eddig kevés sikerrel.

21F

2019. ápr. 19. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!