Hogyan fogadjam el hogy soha nem lesz barátnőm?
Leirod nagy vonalakban hogy nezel ki? Haj? Szem? Alkat? Szemuveg? Magassag? Milyen stilusu ruhakat hordasz?
Es irj magadrol 5 pozitiv tulajdonsagot! Kivancsi vagyok miket emelsz ki.
nya, ez nehéz lesz. Barátokkal hogy állsz? Fontos lenne hogy menj ki nyitott barátaiddal bulizni, csak tanuld meg jólérezni magad és hagyd ezt a depressziós jaj engem nem akar senki szöveget. Önbizalomra van szükséged, szociális készségekre. Jó hír hogy ezeket fejlesztheted. A munkáddal nem sok lányt fogsz megfogni, próbálj vinni az életedbe valami izgalmat de kezeld mint egy hétköznapi dolgot.
Előttem valaki azt mondta, hogy kezeld úgy mint egy barátot. Majdnem igaz, de jobb ha tudja hogy nem barátkozni szeretnél (saját magad friendzone-olod. És nem, ne kérdezd hogy "eljössz velem randizni?" inkább csak "van kedved találkozni egy kávé mellett? Tudok egy jó helyet"... vidéken persze minden más.
Engem például azért szólt meg az egyik barátom hogy "van 500 euró a zsebedben és csorgatod a nyálad az AMG mercire"... ez egy fontos gondolat, de ezt is említették már feljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!