Hogyan fogadjam el hogy soha nem lesz barátnőm?
Hany eves vagy?
Hogy szoktad kezseni az ismerkedest? Mind eloben , mind neten? Ne egybol tobbet akarj egy lanytol, hanem probalj meg csak haverilag kozeledni fele. Nevettesd meg valamivel, az altalaban be szokott jonni. Ha pl beulos helyen szemelsz ki valakit, akkor pl. Hivd meg italra.
Miket szeretsz csinalni, mi a hobbid? Talan ugy is konnyebb lenne, ha pl a hobbid altal ismerkednel. Van haziallatod? Kutya is pl jo omen szokott lenni, ugy konnyebb csajozni.
én sajnos így nem tudok mit mondani. neked kell megkérdezni , hogy miért mondanak nemet, ha meg nem mondanak rá semmit akkor azok a lányok taplók.
nem is azzal van a baj, hogy átlagos férfiként szép nőknél próbálkozol, hanem szép nők között is van különbség van aki kedves, és van akinél már elsőre lerí , hogy ez bizony el van szállva magától. lehet, hogy szép de belülről meg rohadt és az ilyen bizony csak egy vele egy szinten lévővel fog összejönni mondjuk aki fizetni fog neki mindent mert egy plázapiccs .. Szóval ha te ezeket a lányokat veszed észre leginkább akik plázacicák ,és akik inkább a pénzre és izmokra mennek rá , akkor ne csodálkozz ha visszautasítást kapsz tőlük. persze ezt se lehet tudni elsőre. viszont a viselkedésből igen, rá lehet jönni, hogy kinél érdemes kezdeményezni.
a többit pedig nem tudom, hogy milyen a személyiséged. ez is nagyban függ. ha van önismereted, bízol magadban akkor nem lesz probléma.
És milyen vagy, ha kérdezhetem?
nagyjából esetleg elmondod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!