Egyedül vagyok nagyon, hogyan tudnám megváltoztatni az életemet?
Senkivel nem tudok a családtagjaimon kívül beszélgetni. Nem szeret senki, sosem volt barátnőm akivel szerethetnénk egymást. És barátaim sincsenek. Nagyon egyedül érzem magam.
Már nagyon szeretnék ezen változtatni, de nem tudom hogy hogyan.
Más is van aki így érzi magát?
21/f
Mászkálj, mozdulj ki a négy fal közül. Adódnak helyzetek, amikor könnyen kapcsolatot teremthetsz idegenekkel és összebarátkozhatsz velük.
Ilyen például a sport (akár szabadtéren, akár teremben), közösségi programok.
Ha dolgozol/tanulsz, ott is vannak lehetőségek, de velem például egy buszmegállóban kezdett el beszélgetni egy nő (lány vagyok), és tök jól elvoltunk, amíg vártuk a buszt. Szóval tényleg bárhol lehet.
A trollok könnyen kidobhatók a facebook csoportból.
Én azt látom, hogy van egy ilyen kérdés és a legegyszerűbb megoldás felé is alig mennek el.
Egy zárt facebook csoportba való csatlakozásnak semmi tétje, de jó is kisülhet belőle.
Nehezen barátkozó embereknek sokkal könnyebb első lépés lehet, mint elmenni egy nagyobb létszámú élő közösségbe. És még úgy is érzi az ember, hogy tett valamit.
Én is pontosan így vagyok, 22 éves lányként.
Nekem volt már barátom, de barátaim nem, és egyedül vagyok nagyon. Tényleg egy ilyen facebook csoportot kellene csinálni, privátban a kérdező ráírna azokra az emberekre, akik ide írnak valós problémával, és csinálnánk egy csoportot... hátha valami jó kisülne belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!