Miért nincsenek igaz barátaim?
Figyelt kérdés
Minden barátom, haverom, ismerősöm felszínes. Sosem tudok megbeszélni velük dolgokat, nem nagyon érdeklődnek irántam, mindig csak ahamozni tudnak ha beszélni akarok a problémáiról. Miért ilyenek? Mással is ez a helyzet?2019. jan. 25. 16:41
1/7 anonim válasza:
Mert talán rossz közegben mozogsz, vagy csak áll barátokkal veszed körbe magad, nem tudsz velük azonosulni, mint két különböző világ!
2/7 A kérdező kommentje:
15/F
2019. jan. 25. 16:51
3/7 anonim válasza:
15 évesen még gyerekek.
Az emberek nem akarnak problémákról hallani. Ma az a divat, hogy csak pozitív emberrel vedd körül magad. Ha problémákról akarsz beszélni, keress egy probléma megoldót, egy papot, egy pszichológust, egy szaktanácsadót. Az embereket nem érdeklik a problémák. Szokj hozzá. Ha 1 ember van az életedben, aki meghallgat, azt meg fogod becsülni, mert tudod, hogy kevés van belőlük.
4/7 anonim válasza:
Én szívesen barátkozom veled, ha gondolod. Tudom neten nem a legjobb, de hátha :D ha van kedved beszélgetni, írj! :D
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ezek szerint nem csak én gondolom így ezt az egész helyzetet, valóban kevés érzelmi intelligenciát fedezek fel jónéhány embertársamba és annál kevesebb együttérzést:/ köszönöm akik írtak, írnak, eléggé pozitív csalódás:)
2019. jan. 27. 20:43
6/7 anonim válasza:
én 32 éves nő vagyok nekem is mindig ilyen barátaim voltak aztán szép lassan megszakadt mindegyikkel a kapcsolat.
7/7 anonim válasza:
Gyerek vagy még! Majd talán 10 év múlva rá jössz, hogy nem más életét kellene élned! Utolsó, legalább nem vagy naiv ez becsülendő. :) 27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!