Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Valaha összejöhet?

Valaha összejöhet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22 éves srác vagyok és sorra kapom a visszautasításokat. Próbálok ismerkedni interneten is és személyesen is de interneten arra sem méltatják az embert ha már ráír valaki ,hogy válaszoljon. Élőben pedig kínos magyarázkodások közepette próbálnak lányos zavarukban minél hamarabb lelécelni. Helyes srácnak mondanak , aktívan sportolok , van önbizalmam és stíluson, saját keresetem , megtakarításom és autóm van (mondjuk mintha ez utóbbiak valamit is számítanának) , igényes vagyok és nem másokon élősködök. Kérdem én akkor mégis mi kell még a nőknek? Nem lehet rásütni a bélyeget ,hogy folyamatosan rossz helyen próbálkozom hiszen több helyen , több féle személyiséggel és sohasem sablon szöveggel. Nagyon elkeserít ez a sikertelenségem és már nem is hiszek abban ,hogy találhatok valakit. Azt veszem észre ,hogy a nőknek úgy általában elég magasak az elvárásai és még az átlag alatti kinézettel rendelkezőknek is. Hova fajul a világ? “Egy 22 éves szerencsétlen szűz srác akit mindig bántanak a nők”

2019. jan. 23. 08:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

8-as!

Az általánosításoddal volt bajom, de így már oké. Mindkét nem képviselői között vannak ilyenek is és olyanok is.

Normális nő nem a férfi pénzén él, hanem megteremti saját magának azokat az anyagi körülményeket, amire igénye van. Amelyik nő csak kihasznál, lehúz, azt jobb, ha messziről elkerülöd.

2019. jan. 23. 18:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves 8-as, illetve 10-es!

A közmondás úgy van helyesen, hogy "Akinek NEM inge, ne vegye magára!" Te pontosan az ellenkezőjét írtad: "Akinek inge, ne vegye magára!" (bizonyára figyelmetlenségből...)

2019. jan. 23. 20:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves barátaim!

A női testnél nincs csodálatosabb dolog ezen a világon! Ha ilyen könnyelműen lemondtok róla, minek éltek? Nem kell tőlük félni, kockázat nélkül hülyéskedni, beszélgetni és ha elérkezik az ideje elkapni a derekát és megcsokolni! Megéri a "belefektetett munkát"

Fel a fejjel 23f

2019. jan. 23. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!