Szerintetek egy punk összejöhet egy rockerrel?
Figyelt kérdés
Itt éppenséggel arra gondolok, hogy egy punk fiú egy rocker lánnyal... Vagy egy rocker egy emoval? Esetleg punk + emo?2015. nov. 14. 23:26
1/8 anonim válasza:
A hatályos magyar jogszabályok nem tiltják.
2/8 gnoomage válasza:
Ezt úgy mondod mintha össze verne téged a fél ország ha egy punk egy rockerrel randiznaxD Persze hogy össze jöhet, nem is értem mi a tököm miatt nem jöhetne össze.... Emiatt gondolom eléggé külső szemlélő vagy ezekben a punk, rocker témákban. Így elmondom ezek a stílusok nem olyan mint a dubstep meg a rap, hogy tiszta szívből utálják egymást.... A punkok, rockerek, metalheadek stb átlagba tökéletesen elvannak, sőt jóbarátok. Ha pl elmennél egy rocker fesztiválra akkor nem 1 csapatot látnál közösen inni, amikbe van punk, rocker, metalhead stb.
3/8 anonim válasza:
Sajnos ez teljességgel lehetetlen.
4/8 anonim válasza:
Én is rocker csaj vagyok ^^ A rockerek, a punkok, az emók, a darkosok... EGY CSALÁD VAGYUNK <3 :*
Igen ^^ sok boldogságot! :33
5/8 anonim válasza:
Öcsém.. :D
Ő egy másik rassz szerinted? A Föld túlvégén lakik, hogy lehetetlen legyen? Vagy vannak íratlan zenei stílusú szabályok, amik tiltják? :)
6/8 opened paradise válasza:
4-es leírta a lényeget. Nem utálják egymást. Bár az emo már necc...
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :) Elnézést a tudatlanságomért, valahol valami olyasmit olvastam, hogy ha egy rocker összejön egy punkkal, akkor nem is igazi rocker.... Furcsálltam is, ezért tettem fel a kérdést, hogy miért nem. :D
2015. nov. 15. 10:23
8/8 anonim válasza:
A punk és a rock elég közel áll egymáshoz, nem véletlen van külön punk-rock műfaj zenében :) Egyébként meg ha rocker vagy akkor mit érdekel téged, hogy mások mit gondolnak? :D Egyik stílus se arról híres, hogy bármennyire is adna mások véleményére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!