Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mikor jön el az az idő amikor...

Mikor jön el az az idő amikor munkahelyet és társat is könnyű lesz találni?

Figyelt kérdés
Nekem van munkahelyem,de több ismerősömtől is hallom hogy nem hívják vissza őket vagy föl se veszik nekik a telefont és hiába küldenek önéletrajzot nem jeleznek nekik vissza.A társkereséssel ugyanígy van.Ráírsz valakire és vagy vissza se ír vagy visszaír,de akkor sem lesz belőle semmi.Úgy látszik itt magányosan,munka és pénz nélkül kell megöregedni.
2019. jan. 9. 22:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%
Semmikor nem jön el ez az idő, sőt, egyre nehezebb lesz. A lényeg a fokozatosságban rejlik. Régen lehetett nagyokat lépni a létrán, de manapság igen finoman kell beosztani a lépéseket.
2019. jan. 9. 22:53
 12/16 anonim ***** válasza:
49%

Már most is itt van az idő :)

Munkahelyre:

-Legyen jó a piaci értéked. Én első éves mérnökinformatikus vagyok. Folyamatosan programozok itthon és feltöltök mindent a githubomra. Kb hetente kapom a LinkedIn megkeresést. Most is 2 HRessel beszélek, hogy a következő évben lehet elkezdek dolgozni ...

Ha magas a piaci értéked dobálni fognak az állásokkal.

Párkapcsolat:

-Nézki jól és legyél normális. Nem a külsőség a legfontosabb, de az első benyomást a küllemünkkel tesszük ... Ha jól nézel ki nem, hogy vissza fognak írni, egyenesen zaklani fognak a megkereséssekkel. Ha ehez jó személyiséged is van, akkor te vagy a főnyeremény :)

Minden rajtad múlik... Már most rettenetesen jó világban élünk, az eddigieknél jóval több lehetőséggel.

2019. jan. 9. 23:17
 13/16 anonim ***** válasza:
52%

Munkahelyet nehéz találni? Na ne ba+... jelen körülmények között aki nem talál munkát az kb 1 másodpercre se mozgósítja magát. Olyan munkaerőhiány van jelenleg , hogy bármi hülyét felvesznek bárhova mert kell az ember.

A társkeresésre pedig az előttem szóló leírta a választ.

2019. jan. 9. 23:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Hmm... milyen erdekes itt csak allandoan a faszik hiszteriaznak.

En sok helyen dolgoztam de meg sose voltam 1 hetnel tovabb munkanelkuli, akkor most hogy is van ez?

Tarskereson talaltam meg a felesegem, ugy hogy en soha nem irtam ra egy nore se meg annyit se hogy "szia".

Kerdezo ird mar el mi a vegzettseged minden fele kamu nelkul oszinten, es dobj magadrol 1 kepet es meg mondom mi a baj.

De nagyjabol sejtem a kerdesedbol....🤔

30/f

2019. jan. 10. 07:14
 15/16 anonim ***** válasza:
25%
Mo.-n egy nagy Format C:/S-nek kellene történnie a társadalomban, hogy valami változzon. Máshol, más országban lehet, hogy jobb a helyzet.
2019. jan. 10. 07:24
 16/16 anonim ***** válasza:

"Mikor jön el az az idő amikor munkahelyet és társat is könnyű lesz találni?" Amikor fölnősz a feladathoz, minden egyszerűvé válik.

Felnövés: próbáltad már?

2019. jan. 10. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!