Mikor jön el az az idő amikor munkahelyet és társat is könnyű lesz találni?
Már most is itt van az idő :)
Munkahelyre:
-Legyen jó a piaci értéked. Én első éves mérnökinformatikus vagyok. Folyamatosan programozok itthon és feltöltök mindent a githubomra. Kb hetente kapom a LinkedIn megkeresést. Most is 2 HRessel beszélek, hogy a következő évben lehet elkezdek dolgozni ...
Ha magas a piaci értéked dobálni fognak az állásokkal.
Párkapcsolat:
-Nézki jól és legyél normális. Nem a külsőség a legfontosabb, de az első benyomást a küllemünkkel tesszük ... Ha jól nézel ki nem, hogy vissza fognak írni, egyenesen zaklani fognak a megkereséssekkel. Ha ehez jó személyiséged is van, akkor te vagy a főnyeremény :)
Minden rajtad múlik... Már most rettenetesen jó világban élünk, az eddigieknél jóval több lehetőséggel.
Munkahelyet nehéz találni? Na ne ba+... jelen körülmények között aki nem talál munkát az kb 1 másodpercre se mozgósítja magát. Olyan munkaerőhiány van jelenleg , hogy bármi hülyét felvesznek bárhova mert kell az ember.
A társkeresésre pedig az előttem szóló leírta a választ.
Hmm... milyen erdekes itt csak allandoan a faszik hiszteriaznak.
En sok helyen dolgoztam de meg sose voltam 1 hetnel tovabb munkanelkuli, akkor most hogy is van ez?
Tarskereson talaltam meg a felesegem, ugy hogy en soha nem irtam ra egy nore se meg annyit se hogy "szia".
Kerdezo ird mar el mi a vegzettseged minden fele kamu nelkul oszinten, es dobj magadrol 1 kepet es meg mondom mi a baj.
De nagyjabol sejtem a kerdesedbol....🤔
30/f
"Mikor jön el az az idő amikor munkahelyet és társat is könnyű lesz találni?" Amikor fölnősz a feladathoz, minden egyszerűvé válik.
Felnövés: próbáltad már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!