El tudom intézni elöre a temetésem?
Igen!
Írsz egy végrendeletet ügyvéddel. Annak egy példányát letétbe helyezed nála + a saját temetési költségedet is. A sírhelyet előre meg tudod venni, és 25 évre előre kifizetni annak a megváltási díját.
Nem kell végrendelet!Nincs semmim.
22éves vagyok! Meg lehet ezt oldani?
Teljesem komolyan gondoltam.
Olyan dolog fog velem történni amin nem tudok változtatni.
Szóval ebben kérnék segitséget.Köszönöm
22 évesen ne akarj meghalni, holnap másképp látod majd.
Sokan vannak nagyon nehéz helyzetben, hidd el, nem ez a megoldás.
Név nélkül vagy, írd le mi a gond, hátha tudunk használható tanácsot adni. Fel a fejjel! (N)
Mivel kiírtad ide ezt a kérdést, nem gondoltad komolyan amit tenni akarsz. Ha egyszer meghaltál, soha többet nem oldódhatnak meg a dolgok,nem adsz rá lehetőséget. Ellenben az ismerőseidre/családodra egy életre rósz egy nehézséget, amit cipeljenek. A halálod. Ki nem szarja le, hogy ki van fizetve.
Tehát segítségért kiáltottál. Mert a temetés ügyet azt bárhol meg tudod nézni a neten, a szakemberek nem a magány-egyedüllét csoportban vannak.
Én 2x próbáltam öngyilkos lenni, szerencsére nem sikerült. Ha akarsz, írj.
Igen..igaz..nem tudom, nem vagyok jós, de mivel a kérdezőt nem érdekli a saját kérdése sem...
Tipikus eset: jaj de magányos vagyok, ó, én szegény, de akik meg segíteni akarnak, azok le vannak szarva...tudom, régen én is ilyen voltam, aztán észrevetetem, hogy csak egy hisztis önző p*csa vagyok. Azóta észreveszem,hogy másnak is vannak problémái és nem csak én vagyok magányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!