Hol vannak ilyen lányok, interneten?
KB csak tegnap 3 kérdés szólt erről és már megoldást kell találni rá legalább 5 ember kedvéért :D
Milyen oldalra járnak fel olyan lányok, akik nem járnak el bulizgatni nem pasizgatnak meg nem iszogatnak a 90 fős baráti körrel, normálisan öltözködnek és Komolyan tudnának venni egy kapcsolatot, nem a macsó beképzelt nagyképű srácokat keresik. Az ilyen introvertált lányokra is van igény, ha kell belinkelek bár kérdést, szerintem elkell a segítség itt pár embernek. Köztük nekem is. Az elnyomott lányok azt hiszik nincs szükség rájuk, pedig több van mint gondolnák. Nem csak a beképzelt srácokra és nagyképű hercegnő lányokra van ám szükség. Működne egy kifejezetten Introverált facebook csoport?
Én mindig is pont ilyen otthon ülős, introvertált lány voltam/vagyok, és még sem lennék jó parti neked :D
Ne ebből indulj ki.
Figyelj, ha úgy vesszük az elvárásaim fele kb nem is számítana ha lenne egy lány akibe bízok és tudom hogy sose hagy el/csal meg. Viszont az hogy nem volt még senkivel, az alap elvárás marad. Nekem úgy Nem menne.
De igazából esélytelen, ebből a szenvedésből már csak egy kiút van, úgy se hiányoznék senkinek.. hagyjuk is az egészet inkámm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!