Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hol vannak ilyen lányok,...

Hol vannak ilyen lányok, interneten?

Figyelt kérdés

KB csak tegnap 3 kérdés szólt erről és már megoldást kell találni rá legalább 5 ember kedvéért :D

Milyen oldalra járnak fel olyan lányok, akik nem járnak el bulizgatni nem pasizgatnak meg nem iszogatnak a 90 fős baráti körrel, normálisan öltözködnek és Komolyan tudnának venni egy kapcsolatot, nem a macsó beképzelt nagyképű srácokat keresik. Az ilyen introvertált lányokra is van igény, ha kell belinkelek bár kérdést, szerintem elkell a segítség itt pár embernek. Köztük nekem is. Az elnyomott lányok azt hiszik nincs szükség rájuk, pedig több van mint gondolnák. Nem csak a beképzelt srácokra és nagyképű hercegnő lányokra van ám szükség. Működne egy kifejezetten Introverált facebook csoport?

2019. jan. 5. 03:51
1 2 3
 11/22 Miss Endzsi ***** válasza:
Lol-ban tényleg rengeteg ilyen van.
2019. jan. 5. 16:19
 12/22 A kérdező kommentje:
Igen, csak oda játszani mennek.. Az a baj hogy neten azért van nehéz dolgom, mert általánosít és elítél mindenki.. én nem azért írok ki ilyen kérdéseket hogy "kihasználjak" meg röhögjek másokon, hanem mert nekem ez az utolsó 1% esélyem arra hogy valaha ne egyedül boldogtalanul legyek.. Régebben MTA- nevezetű játékkal is játszottam, ott ha nagyritka egy csaj nevű emberke tényleg csaj volt mindenki mögötte loholt stb azoknak meg tetszett.. :D Szóval ott egy nyomulós szerencsétlennek hinnének stb.. Meg gondolom együtt játszanak barátokkal/játszanak és nem épp "barátkozni" szeretnének :/ Pedig ami vicces nem LOL-ozok de egyszer valaki miatt leszedtem és még itt van a gépemen :'D
2019. jan. 5. 16:24
 13/22 anonim ***** válasza:

ha MTA-n ezt láttad, akkor miért gondolod, hogy bármiféle olyan hely létezik, ahol úgymond egy helyen tömörülnek az ilyen emberek és nincs tolongás?

na ugye...belépsz egy csoportba, ott is ugyanaz lesz...jelentkezik egy csaj, hogy ő ilyen és nem talál magának már párt évek óta, szerinted nem fog ott tobzódni rögtön vagy 20-30 jelentkező? dehogynem.

azután pedig ott van az, hogy ki fogja eldönteni, hogy ilyen csoportban ki az, aki tényleg oda való?

rólad ki dönti el, hogy te is amiatt vagy szerencsétlen, mert visszahúzódó és introvertált vagy? aztán lehet, hogy azért, mert egy szemét ember vagy...neten ezt senki nem fogja bebizonyítani, hogy neeeem, én biztos nem vagyok ilyen...és nem csak azért itt keresek, mert könnyű prédának gondolok egy hasonlóan szerencsétlenül ismerkedő csajt...

az egész csak egy ürügy arra, hogy meg tudd magyarázni, miért nincs senkid, azután lehet, hogy tök más a hiba.

2019. jan. 5. 16:38
 14/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak az az 1% esélyed van hogy ne boldogtalanul halj meg... Azért ennél jóval több esélyed van arra hogy találj valakit akivel jól megvagytok. Igazából a lányok a nagy szerelmet keresik, nem kell feltétlenül vagyonosnak lenni ahhoz hogy szóba álljanak veled. :)
2019. jan. 5. 16:39
 15/22 A kérdező kommentje:

igen, de ritka az olyan lány akinek nem az számít hogy macsó gazdak állat legyél.. És tudom én a sok szitkozódó ember nélkül is hogy egy kivételesen értéktelen senki vagyok, ezt tudom jól. De én már azon a határon vagyok hogy végzek magammal, mert még az ismeretlenek is csak szidni tudnak azért mert én "defektes" lányt keresek, aki nem sminkeli magát bohócnak és nincs kint a fél teste, ezért már én is "defektes" gyökér leszek mert ilyen lány kell, nem pedig a kis csitrik akik idővel elhagynának. Nem tehetek róla hogy nekem nem a sok dugásra van szükségem mint átlagba a legtöbb embernek, hanem vannak Normális elvárásaim hogy milyen lány lenne a tökéletes és nem az olyanokat keresem akik "előtérbe" vannak, hanem pont az olyan lányokat akik otthon ülnek egyedül és nem pasizgatnak meg buliznak stb.. De ugye én se járok sehova, valkószínűleg akit keresek ő se. Nem vagyok fent se instán se snapen magamat mutogatni (facen vagy de ott sincs egy kép se rólam) ahogy valószínűleg az az egy lány se, akit a millióból keresek. Így mégis hogy lenne több mint 1% esélyem..? Elég lehetetlennek tűnik.. Hiába mondanak ilyeneket az emberek hogy értékes vagyok, ritka jó vagyok stb, egyszerűen nem érdekel, mert interneten kapom meg, meg nem pedig valakitől aki szeret és a szemembe tudná mondani.

Remélem a lényeget ki lehet szendi az újabb regényemből

2019. jan. 5. 16:57
 16/22 A kérdező kommentje:
13-as nekem nem kell ürügy. Nekem kiskoromba se volt senkim, semmi barátok meg semmi. Több lány is ajánlott fel barátságot de nekem nem kellenek barátok, főleg lány"csak" barátok nem Ez az ürügy arra amiért nincsenek barátaim. barátnőm pedig azért nem volt mert a kis csitriket "lepattintottam" és még nem volt esélyem normális lánnyal chatelni.
2019. jan. 5. 16:59
 17/22 anonim ***** válasza:

ez szép meg minden, de mégegyszer mondom, te ezt mondod. a másik fél meg azt mondja, hogy mi van, ha nem így van? azt bárki mondhatja, hogy kiskora óta ilyen.

a pedofilok se úgy ismerkednek, hogy egyből leszögezik, hogy ők azok, hanem pont ugyanígy kitalálnak egy sztorit arról, hogy az ő életük tele volt megpróbáltatással stb.

interneten nem fogsz bebizonyítani látatlanban semmit.

2019. jan. 5. 20:03
 18/22 A kérdező kommentje:
Igen ezt értem... De nekem akkor se menne személyesen. Máshol meg esélyem sincs.. Az életkedvem már 0, nem fog menni ez nekem, ahogy eddig az életbe sem ment semmi..
2019. jan. 5. 20:06
 19/22 anonim ***** válasza:

Én introvertált ember vagyok, de egyáltalán nem érzem magam elnyomottnak. Az emberek általában figyelnek rám mivel okos vagyok és szellemes is. Na meg beképzelt. A bulikat sem vetem meg, bár igaz, nem szoktam éppen részegre inni magam. Bejönnek a nagyképű srácok, de ugyanúgy megtetszhet egy félénkebb, visszafogottabb típus is.

Az introvertált lányokról elég csúnya sztereotípiák keringenek amúgy a neten. De hogy a kérdésedre válaszoljak én nagyon szeretek youtube videókat nézni az érdeklődési körömnek megfelelően, ez pszichológiát, gameplayt és politikát is takar. Twitteren sok introveltált megfordul, igaz, a nagy része sík hülye. Egy introveltált facebook csoport kétféle képpen sülhet el: vagy síri csend, vagy mindenki tolja a sületlenségeit. Hidd el az összes introveltált magabiztosan osztja az észt a neten, sokaknak előjön az igazi éne. Egy lelki szemetesláda az egész kiber-világ, mivel a magukba forduló emberek online élik ki magukat sokszor....

2019. jan. 5. 22:05
 20/22 A kérdező kommentje:
Hát igen, lehet.. Csak én azt az otthon ülő féle introvertált lányt keresem aki egyáltalán nem szereti a macsó hülyegyerekeket stb meg nem "pasikkal" foglalkozik.. Ezért se akarok ismerkedni, erőltetett.. Valahogy véletlen lenne jó megismerni de hát annyria esélytelen az egész hogy elfogadna engem valaki.. :/
2019. jan. 5. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!