Hol vannak ilyen lányok, interneten?
KB csak tegnap 3 kérdés szólt erről és már megoldást kell találni rá legalább 5 ember kedvéért :D
Milyen oldalra járnak fel olyan lányok, akik nem járnak el bulizgatni nem pasizgatnak meg nem iszogatnak a 90 fős baráti körrel, normálisan öltözködnek és Komolyan tudnának venni egy kapcsolatot, nem a macsó beképzelt nagyképű srácokat keresik. Az ilyen introvertált lányokra is van igény, ha kell belinkelek bár kérdést, szerintem elkell a segítség itt pár embernek. Köztük nekem is. Az elnyomott lányok azt hiszik nincs szükség rájuk, pedig több van mint gondolnák. Nem csak a beképzelt srácokra és nagyképű hercegnő lányokra van ám szükség. Működne egy kifejezetten Introverált facebook csoport?
Hallottam róluk ;)
Szinte már egy csoportunk van akik ilyen lányokat keresünk ;) Szóval ha lehet az érdektelen kommenteket mellőzzétek Danke.
Egyébként a csoport tényleg sok ember fejéből kipattant már, a troll gyökereket pedig ismerem, tapasztaltam ilyen csoportokba, de eddig egyiket se én irányítottam mások meg nem tesznek semmit. De hát ha ilyen kis esélyem van legalább megpróbálni segíteni 1-2 embernek és sikerül az már megéri. A trollok leg kisebb jelre is tiltva lennének. Csak ellőbb kell pár jelentkező :)
Akkor inkább azt tudd meg, hogy ezek a lányok vajon milyen dolgok iránt érdeklődnek? Minden, de a legtöbb területen - szerintem találni introvertált félénkebb lányokat, ahogy fordítva is igaz ez. Kivéve talán a színészek között. De még a modell lányok is olyan mimózák sokszor, hogy nem is gondolnád. :)
Nagyon becsapós lehet az az eset is, mikor valaki félénk - emiatt visszahúzódó, nem valami beszédes. Sokszor azt hiszik az az ember beképzelt, pedig csak “védekező” gesztusokat mutat, miközben alig várja, hogy otthon lehessen... tehát ez ne tévesszen meg. Ha viszont ez áll fenn, ott több alkalmas “puhítás” a célravezető. Mivel a bizalmat kell kiépíteni. Ez pedig rendszeres találkozással érhető el. A legegyszerűbb tehát, ha a saját köreidben nézel körül, ahol van alkalmas akár ilyen lányokkal rendszeresen találkozni. Vagy ha randizol netről, nem nyomulni! mert az fordítva sül el. Kellemesen érdeklődni és kész. ;)
Egyetértek a 4-essel, sokszor félreértik az introvertált, félénk emberek jeleit. Szerintem hasznos lenne tanulni a testbeszédről, nonverbális jelekről, az sokat segítene ismerkedésnél, mert a legtöbb információhoz ezeken keresztül lehet jutni. (Gondolj bele, hogy egy mondatot különböző hangsúllyal mondva más az üzenete.)
Szerintem ránézésre nehéz biztosra megmondani, hogy ki introvertált, mert a jelek nem mindig egyértelműek. Az érdeklődési kört pedig csak beszélgetéssel lehet kideríteni.
Próbáljatok meg bevenni abba a csoportba olyan lányokat, akik itt Gyakorin szimpatikusak nektek, mert mondjuk hasonló az érdeklődési körük, és a többi majd ott kiderül.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!