Van más is aki attól fél hogy örökre egyedül marad?
Én általában jól elvagyok egyedül is. De mivel még soha nem volt kapcsolatom ezért néha előjön ez a félelem ami elrontja a kedvem.:( Mi lesz ha engem senki se fog szeretni akkor soha nem lesz családom esküvőm stb.Néha azért jó lenne valaki akivel mindent meg tudnánk beszélni,jól érkeznénk magunkat együtt...
Még soha nem érdeklődött irántam egy fiú se de tudom hogy ez az én hibám:eléggé visszahúzódó és nagyon önbizalomhiányos vagyok nem járok bulizni se valahogy ez nem az én világom. Szép se vagyok ez tény pedig igyekszem mindent megtenni de nem örököltem túl előnyös tulajdonságokat. :(
18 éves vagyok és már nagyon zavar ez mert én már öregnek érzem magam, az összes ismerősőmnek több éves kapcsolata van én meg félek mert most őszintén kinek kellene egy ilyen önbizalomhiányos,rosszkedvű,zárkózott lány? Ha ez eszembe jut akkor elmegy az összes életkedvem. :(
Szóval a lényeg az hogy vannak más emberek akik hasonlóan éreznek?
Ti mit csinálnátok a helyemben?
18L
18 évesen öregnek érzed magad?-akkor mit szóljak én 52 évesen? se kutyám se macskám,se barátaim, sem hawerjaim.
van egy beteg ídős anyám,és buta kollégáim akiket utálok.
52.ff.
18 éves vagy...
Én 28 és mostanába azért már elkezdtem félni ettől a gondolattól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!