Magányos/elkeseredett emberek?
Hányan vagytok ma egyedül? Akik nem akarnak bulizni, de mégsincs kivel lenni? És miért?
-17f
Átérzem a bajod :/ Egyrészt nektek lányoknak könnyebb is, de ha nagyritka egy lány nem egy páwagyereket akar akkor annak már annyira mégse könnyű :/ Tudom milyen szenvedés, nekem még barátaim sincsenek, senkim :)
A legközelebbit majd nem egyedül töltöd ;)
Szia
Eléggé elkeseredett vagy a leírtak alapján. Meg tudlak érteni. Azt a lányt felejtsd el, aki ilyet kíván, az menjen a francba.
Én mégis azt tanácsolom, hogy menj majd el dolgozni. Hátha megismersz valakit közben. Soha nem lehet tudni. Talán éppen akkor fogod megtalálni a lányt akit keresel, amikor nem is számítasz rá.
A iskolával hogy állsz? Ott sincsenek barátaid?
Ja és ha szeretnél beszélgetni, nyugodtan írj privátban. Szívesen meghallgatlak, hátha tudok segíteni.
Nincs családod? Mindegy, hagyjuk.
Viszont én a helyedben nem adnám fel. Azt írtad, már volt egy lány, aki elfogadott. Igen, olvastam, hogy milyen lány volt. De őt pl hol ismerted meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!