Mit tegyek? Nagyon magányos és elkeseredett vagyok.
Elsőéves egyetemista srác vagyok és a suli sem megy igazán.
Sokat tanulok,de mégsem tudtok teljesíteni.
Az egyetem és az otthonom közt ingázom minden hétköznap és kaja/fürdés kombó után estig tanulok. Majd egész hétvégén tanulok ismét.
Itthon a szüleimmel élek,de csak egymás mellett élünk.
Legtöbbször meg sem kérdezik,hogy mi van velem,milyen napom volt,inkább a TV előtt ülnek és bambulják,mert az nyilván sokkal fontosabb.
Ha beszélgetnek is egymással akkor engem kihagynak a beszélgetésből,mintha ott sem lennék.
Nincsenek barátaim és barátnőm se,így egyébként se volna senki akikkel beszélgethetnék akár bensőséges dolgokról is.
Egyrészt a mellőzöttségtől is rossz kedvem van,másrészt,ha kibuknék az egyetemről,akkor fogalmam sincs,hogy mihez kezdenék.
Dolgoztam az egyetem előtt csicska gyári melót,oda tuti nem szeretnék visszakerülni,pörögni kellett állandóan mint a mérgezett egér.
Mit tegyek,hogy kikerüljek ebből a mókuskerékből?
Ha ez így folytatódik 4 évig tuti,hogy becsavarodok.
Szia!
Lám-lám az olyannyira sztárolt egyetemeink közösségi élete mégsem olyan nagy szám, ezt én is megtapasztaltam.
Szaktársaim közül két alkalommal hívtak meg valahova az 5 év alatt. Privátban megírhatod, melyik város, hátha van ötletem valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!