Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mivel szoktátok elterelni a...

Mivel szoktátok elterelni a gondolataitokat a magányról? 28/N

Figyelt kérdés
2018. dec. 29. 20:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tanulás, olvasás, netezès, kerèkpározàs, utazás, GY.K.
2018. dec. 29. 22:03
 12/18 anonim ***** válasza:
GYK egész nap.
2018. dec. 29. 22:18
 13/18 anonim ***** válasza:
zenehallgatás,gitár,olvasás,zöld
2018. dec. 29. 23:15
 14/18 anonim ***** válasza:

Olvasás, sorozatnézés, PC játék.

De a mai világban egy nőnek egy normális párkapcsolatot találni kb. öt percet vesz igénybe.

2018. dec. 30. 11:31
 15/18 anonim ***** válasza:

Most ez megint olyan kérdés, ami egyenlőséget tesz a magány és aközött, h nincs párkapcsolatod, vagy egyes kérdezők félreértik.

Ha nem (csak) párkapcsolatra vonatkozik, akkor azt tudom mondani, hogy zenehallgatás, meccsnézés, rengeteg biciklizéssel és hasonló dolgokkal.

Igazából már szinte teljesen fel is adtam, nem is nagyon látok olyan embereket, akikkel el tudnám képzelni, h barátkozzak.

Néha kirándulnék, bicikliznék, vagy elutaznák vkivel, de hát ez van.

2018. dec. 30. 11:36
 16/18 anonim ***** válasza:
netezek, tv-k, zenét hallgatok
2018. dec. 30. 13:38
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. dec. 30. 14:21
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én bár egyedül vagyok, de sosem vagyok magányos. Valahogy mindig úgy érzem, én nem egy személy vagyok, hanem egy csapat. Megvan a szomorú énem, a motivált énem, a vicces énem, a lusta énem, stb. Épp amilyen hangulatom van, olyan személyiségemmé válok. Amikor megvitatom fejben a dolgokat, akkor is úgy képzelem el, hogy egy kerekasztalnál többen vagyunk, és úgy mérlegelünk ezt-azt. De persze nem úgy kell elképzelni ezt, mint mondjuk a disszociatív személyiségzavart. Egyszerűen csak többnek érzem magam, mint egy egyszerű egyfős valami. Minden sejtem külön él, a testem egy komplexszum, és én magam csak a központ vagyok.
2020. júl. 2. 04:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!