Igen utolsó ahogy mondod! Én nekem sem kéne olyan lány aki egyből adja magát meg nem vigyáz magára meg ilyesmi. Csak tudod nekem az a bajom hogy nem találok ilyen lány. ugye személyesen kilőve a dolog, itt pedig nem találok. Most van egy lány akinek írtam, és kivételesen hátsó szándék nélkül annyi a célom hogy egy magányos lánynak szebbé próbáljam tenni a karácsonyát. Ennyi. Én segítek, csak a keresés a nehéz. Gondolom elsőre ugy se találnék olyat aki elfogad, próbálkozni kell, csak tudod nekem "ingyen" sem kéne olyan lány akiről olyan képek vannak kint amin kint van a hasa, nekem ezek a haspólós agyon sminkelt trendi lányok egyszerűen nem jön, undorodok tőlük és most nem akartam megsérteni senkit. De nekem nem ilyen egy igazi lány. Lehet "réigmódi" vagyok vagy ilyesmi, de nem arra vágyok amire mások.
2018. dec. 23. 20:30
12/21 A kérdező kommentje:
Az kimaradt hogy köszi annak aki normális választ adott, az utolsónak a 38%-a remélem itt most feljebb fog menni, szóval karácsonyi ajándéknak egy zöldet adjatok már egymásnak :D
2018. dec. 23. 20:30
13/21 anonim válasza:
"magányos lányok"
A gyk-s visszahuzodó rendes lányok is csak állandóan nyafognak hogy igy nem kellenek úgy nem kellenek senkinek,aztán amikor egy rendes srác megkörnyékezi őket aki átlagos kinézetü,ő nekik mégsem kell,mert persze álom világban élnek és a herceget várják fehér lovon,napra nézhetnék de rád nem arcocskával. Azok akik nyavalyognak amiatt, hogy nem kellenek senkinek, inkább csak megerősítésre vágynak. A saját egójukat akarják növelni azzal, hogy eljátsszák a hattyú halálát és közben mások vigasztaló szavait olvassák/hallgatják. Az, hogy a szőke herceget várják, szerintem leginkább a média hatása, ahol mindenkit tökéletesnek mutatnak. Így már az is érthető, hogy azt hiszik olyan pasi kell nekik aki valójában nem létezik. Egy képzelt álomvilágba süllyednek, ahol mint egy toronyban várják a királyfit.
2018. dec. 23. 20:37
14/21 A kérdező kommentje:
Ez igaz. De biztos megvan az a kivételes lány aki nem egy ribi hogy külsőre megy. átlagos pofám van nem a leg tökéletesebb. De ha valakinek e miatt nem kellek ez van nem az én bajom.
2018. dec. 23. 20:40
15/21 anonim válasza:
Hidd el a rendes normális lányok is a külsőre mennek,mivel őket is beszippantotta ez a mai világ ami a külsőségekről szól.Egyedül a vak emberek azok akik tényleg a belsődért szeretnek.
2018. dec. 23. 20:53
16/21 A kérdező kommentje:
De csak van valaki akit nem szippantott be. Ahogy engem se
2018. dec. 23. 20:54
17/21 anonim válasza:
Olvasás, netezés, tanulás, ilyesmi.
2018. dec. 23. 20:59
18/21 A kérdező kommentje:
Utolsó az jó, a netezés nekem is :)
2018. dec. 23. 21:02
19/21 anonim válasza:
Én is úgymond "magányosan" töltöm, de a családommal. Fél éve vagyok egyedülálló, bevallom az őszintét picit zavar is meg érzem már magamon hogy jó lenne már egy normális emberrel összefonódni, de még nem jött el az ideje mert hiába úgy érzem, akkor sem. Egyébként önfejlesztéssel,edzéssel,pozititással töltöm a karácsonyt. Esetleg filmet nézek,játszok kicsit.
2018. dec. 24. 07:38
20/21 A kérdező kommentje:
Akkor majd megy a reszkessetek betörők meg a COD? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!