Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Majdnem minden nap sírok,...

Majdnem minden nap sírok, van, hogy órákat. Szüleimre nem számíthatok semmiben, egyátalán nem támogatnak. Barátom még sosem volt, illetve barátnőm néhány ha van, de egyikükre sem számíthatok igazán. Ti hogy lábalnátok ki ebből a helyzetből? L/16

Figyelt kérdés
Teljesen el vagyok veszve,teljesen egyedül érzem magam, nem látom értelmét az életnek

2018. dec. 13. 13:15
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos velem sem foglalkoztak, nem vagy egyedül.
2018. dec. 13. 13:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Voltam ilyen helyzetben, így nem kell feltételes módban beszélnem. Első körben dobtam mindenkit, akire a bajban nem lehet számítani. Második körben elkezdtem veszettül sportolni. Ez kiválóan oldja a belső feszültséget, illetve felszabadítja a dopamin hormonokat, amik jó kedvet okoznak. Aztán elkezdtem emberek közé járni, könyvtár, konditerem, stb, és ezáltal új embereket ismertem meg, barátságok alakultak ki. Amíg nincsenek igaz barátaid, addig sem kell elkeseredni, a sporton kívül keress valami jó hobbit, ásd bele magad valami klassz dologba. Ha nagyon szar a helyzet, felkereshetsz egy gyerekpszichológust is, ő is fog adni pár jó tippet. Kitartás!
2018. dec. 13. 13:24
 3/9 anonim ***** válasza:
7%
Sose búsulj,gondolj szép dolgokra még a napsütésnek is lehet örülni.
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha van kedved beszélgetni,akkor én meghallgatlak. :) 17/F
 5/9 anonim válasza:

1.: Írj le pár okot, hogy miért sírsz!

2.: Az alatt a pár óra alatt, amíg bőgsz, miért nem csinálsz valami mást? Sport vagy tanulás nem lenne jobb helyette? Főleg, hogy sportolóként, de főleg jó tanulóként leléphetsz kollégiumba!

2018. dec. 13. 13:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Segítenek, de nem írtál konkrétumot mi a gondod, csak azt hogy senki nem segít benne. De gondolom csak kell valaki, aki szeret. Írj rá az egyik válaszolóra, hatha.
2018. dec. 13. 17:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szomorú. :( Meg tudlak érteni, időnként nekem is vannak nehéz napjaim. Belőlem általában a stressz váltja ki a sírást, amikor eljutok egy olyan idegi állapotra, már nem tudom visszafogni. 18/L
2018. dec. 13. 18:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy elveszve, magadra mindig számíthatsz... hidd el idővel erősebb leszel! Az élet egy lehetőség, ha beszélgetni akarsz írjál nyugodtan :)
2018. dec. 15. 14:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Sajnos senki nem mondja el neked, hogy miként, és merre keresd meg azt, amiben jó vagy, amiben értéket teremthetsz a világnak. Ezt az értékképző magatartást majd tudod értékesíteni a társadalmi húspiacon, és lesznek kapcsolataid, amiből majd azt hiheted, hogy értékes vagy.

Vagy fogod, és azt csinálod amit szeretsz, függetlenül attól, mi az adott társadalmi "jóérzés" definiciója (iPhone tulajok), és élvezed amid van!

Találd meg magad, és rájössz, sok szépség van benned. Ez az egészséges egoizmus fogja majd az első gondolatomat is kivirágoztatni.

Szólj, ha kell help!

2018. dec. 17. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!