Miért csak azok a férfiak sikeresek a nőknél akik vagányak, jóképűek, jómódúak, jó humoruk van és okosak?
Figyelt kérdés
A felsoroltakból legalább az egyikkel rendelkeznie kell egy férfinak hogy sikere legyen a nőknél.De aki egyikkel se rendelkezik az öregedjen meg egyedül?2018. nov. 26. 17:54
11/26 anonim válasza:
De ez annyira üveg. Kérdező te is tudod, hogy a saját szórakoztatásod miatt tetted fel a kérdést. Esetleg még haverok.
13/26 A kérdező kommentje:
9-es válaszoló nem fog megfogni semmi,de a csúnya,buta,szerencsétleneknek is vannak érzéseik és ahogy neked sem,úgy nekik sem jó ha magányosak.
2018. nov. 26. 18:28
14/26 anonim válasza:
"Mindenkinek szüksége lenne társra."
Az lehet, de sajnos a világ nem így működik.
Rajtad kívül senkit nem érdekel, hogy neked van-e társad. A természet úgy működik, hogy aki arra érdemes, annak lesz társa. Egyáltalán nem valami általános dolog az, hogy van valakinek társa, ez csak az emberek világában ilyen gyakori.
Sokan születnek úgy, hogy esélyük sincs társat találni, egyedül öregszenek meg és egyedül halnak meg, ez sajnos ilyen.
Mások meg egész életüket csóróként élik le, remény nélkül, megint mások pedig meghalnak fiatalon.
A buta és humortalan ember, vagy talál valakit, aki így is elfogadja, ha elég sokat keresgél, vagy egyedül marad.
15/26 A kérdező kommentje:
Okosnyalóka nem szórakozok jól.Sok embert ismerek akik egyedül vannak különböző okokból.Én is egyedül vagyok.Rajtam is látni a szomorúságot mint ahogy rajtuk is.
2018. nov. 26. 18:39
16/26 anonim válasza:
Uhh. Micsoda viták mennek egy kérdésen ami amúgy megvan válaszolva a vitába. Nevetségesek vagytok 😁😀 így tovább xd
17/26 anonim válasza:
Te ismerkedész buta, együgyű, ápolatlan, csúnya, depis lányokkal?
18/26 A kérdező kommentje:
Utolsó én egyszer volt hogy visszautasítottam egy lányt.Az hogy szegény és kövér volt még nem zavart.Sőt,kedves is volt.Viszont nagyon büdös volt.Nem tudom mi volt az oka,hogy egy héten egyszer fürdött vagy más,de nagyon büdös volt.És elöl hiányoztak a fogai.Egy büdös lánnyal senki nem jönne össze.Sajnáltam őt egyébként,biztosan nagyon magányos volt.
2018. nov. 26. 18:53
19/26 anonim válasza:
A nőket szórakoztatni kell. A régi nóta is mondja: "Schneider Fáni de azt mondta, nem kell néki piros szoknya, inkább kell neki gigerli, aki őtet ingerli".
20/26 anonim válasza:
miért csak azok a nők sikeresek a férfiaknál, akik kedvesek, szépek, csinosak, viccesek és talpraesettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!