Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Belehalok a magányba, senki...

Belehalok a magányba, senki nem keres, nincs kivel beszélgetnem, milyen kiút létezik?

Figyelt kérdés

Borzasztóan egyedül érzem magam, ez megkeseríti az egész életemet, sokszor gondolok rá hogy jobb lenne ha nem lennék :(

Elég introvertált vagyok, tehát nehezen alakítok ki kapcsolatokat, de mégis vágyom az emberi kontaktra. Sosem ír vagy jön oda hozzám senki senki, ebből az következik hogy nem érdeklem senkit, így én sem merek nyitni senki felé mert úgyse beszélgetne velem szívesen.

El vagyok keseredve mit lehet tenni ilyen helyzetben?

2018. nov. 19. 22:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Játssz valami mmo-t (mondjuk olyat amiben vannak guild-ek vagy hasonló csoportok), még ha csak a játékkal kapcsolatban kommunikálsz emberekkel, az is enyhíti kicsit a magányodat.
2018. nov. 20. 10:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Mi a foglalkozásod? Hány éves vagy?
2018. nov. 20. 12:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia, ugyan így vagyok ezzel én is, ha gondolod írj nyugodtan, aztán majd meg látjuk.
2018. nov. 20. 14:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Hörcsögöt vegyél, az gyógyír mindenre!!
2019. jún. 9. 06:13
 15/16 anonim ***** válasza:
A hörcsög nem pótolja majd az embereket. Pótmegoldás ideig-óráig. Aztán majd megint rájön, hogy továbbra is ugyanolyan magányos, mert a hörcsöghöz csak ő beszél, de az nem válaszol.
2019. jún. 9. 16:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha a hörcsög nem válaszol, akkor nincs olyan rossz állapotban mentálisan.
2019. jún. 9. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!