Szerintetek érdemes lenne befektetnem egy jó minőségű ágyra és alvással foglalkoznom?
Más örömöm nem igazán van már az életben.
Ha befektetnék egy jó minőségű ágyra, és a nap nagy részét alvással, pihenéssel tölteném, akkor lehet hogy sokkal könnyebben elmenne a nap, és nem foglalkoznék a negatív dolgokkal, amikkel szembesülni szoktam naponta.
Ha kényelmes a jelenlegi ágyad akkor befektetni sem szükséges. De az alvással megéri foglalkozni mert az agy nyugodt vagy alvó állapotában megoldja a megoldhatatlannak tűnő problémákat is anélkül hogy észrevennéd hogy gondolkozol rajta.
Valamikor évet halasztottam a fősulin és addig a szülői gazdaságban voltam otthon és ezért nagyon nyugis életet élhettem. Az alatt az egy év alatt többet léptem előbbre az életben mint a fősuli után diplomával 30 év alatt a városi őrült rohanásban.
De például olyanra is volt példa hogy megoldhatatlannak látszó jogi ügyben több ügyvéd is tehetetlen volt. Én meg lefeküdtem aludni és az agyam megoldotta a problémát. Mert az ügyvédek őrült rohanásban éltek és ezért azt sem tudhatták fiúk-e vagy lányok.
Hát figyelj.... nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de egy időben imádtam aludni. Ma is szeretek, de ha 11-12 óránál többet alszok, akkor fáj mindenem ha felkelek, vesém, hátam nyakam, pedig nagyon kényelmes az ágyam, pont megfelelő keménységű. De a mozgáshiány olyan, mint egy futóhomok. Belesüllyedsz, és azt hiszed, hogy az alvás megoldja a fáradtságod, pedig nem. Csak pont hogy fáradtabb leszel tőle, és még többet akarsz aludni.
Nem a legjobb hozzáállás az élethez, úgy repülnek majd el az évek feletted, hogy észre sem veszed, nem élsz.
Ez struccpolitika, a negatív dolgok nem oldódnak meg ha átalszod az életet.
Valamit tenned kéne, kilábalni ebből a tunyaságból.Valami hasznosat.Dolgozni, tanulni.
Ne hidd, nem értelek.Én minden reggel alig tudok felkelni.Utálom a reggeleket, mert kezdődik egy rohanós, problémákkal teli nap.Legszívesebben fel se ébrednék.Felkelek, kávét főzök, megiszom és visszafekszek.Végiggondolom a napomat, miket kell csinálnom aznap.Fél órát még fekszek.
Majd estig dolgozok.
Este alig várom, hogy elvégezzek mindent és lefeküdjek.Ez a nap fénypontja nekem.
De mégis teszem a dolgom, nem alszom át a napot.Elhatározás kérdése, és talán önbecsülés is.
Semmirevalónak nem szeretem magam érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!