Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Elutasítás kezelése?

Elutasítás kezelése?

Figyelt kérdés
Hogyan teszitek túl magatokat azon, ha szeretnétek valakivel jó viszonyt ápolni, közelebb kerülni hozzá, de csak az elutasítást kapjátok? Vagy megvisel egyáltalán?

2018. nov. 15. 19:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan csak párkapcsolat céljából való ismerkedésre értem. De köszi a választ :)
2018. dec. 12. 14:50
 12/12 anonim ***** válasza:

jaj.

hát neked már rég kapcsolnod kellett volna, hogy nemkívánatos személy vagy.

hogy miért, ki tudja.

de talán azért, mert tolakodó vagy, és nem veszed észre magad, ha a másik nem kíváncsi rád.

nekem is volt olyan, hogy valaki szimpi volt, de annyira rámszállt, hogy menekültem már tőle, mobilszámot változtattam, letiltottam mindenhonnan.

sajnos te is egy ilyen személy lehetsz.

tanuld meg, hogy a szimpátiának kölcsönösnek kell lennie. ha nem az, akkor hagyd békén a másik felet, és ne üldözd a szerelmeddel/szereteteddel. oldd meg, felnőtt ember vagy, keress mást.

2019. márc. 9. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!