A csöndes személyiségű fiúknak van esélyünk
párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Én sajnos ilyen vagyok, emiatt nagyon nehéz ismerkednem. De már egyre jobban hiányzik egy lány akit szeretnék. Nincs önbizalomhiányom, a kinézetem átlagos.
Ilyen személyiséggel találhatok valamikor barátnőt?
2018. okt. 25. 20:36
1/10 anonim válasza:
Biztos több esélyed van mint nekem. Én se tudok ismerkedni amugy, nekem nem is jut soha senki ez van. De ha te csak csendes vagy, akkor nem adhatod fel. Ne juss el idáig ahova én, mert a vagdosás stb se annyira jo megoldás. Ne add fel :D
2018. okt. 25. 20:49
2/10 anonim válasza:
Van, csak ahhoz egy átlagosnál elmélyültebb gondolkodású lány kell.
2018. okt. 25. 21:06
3/10 anonim válasza:
én is hasonló vagyok. volt már barátnőm,de amúgy nem éri meg. hidd el semmi nagy dologról nem maradsz le. max idegeskedésről
2018. okt. 25. 21:18
4/10 anonim válasza:
A Férjem is csendes visszafogott típus. Én meg beszédesebb és kicsit temperamentumos tudok lenni.
Néha zavaró a szűkszavúsága, de már egész sokat fejlődött. Persze kellett hozzá pár év és egy csacsogó kislány. 😊
Számomra a fontos az volt, hogy életcélja egyezzen az enyémmel.
Szóval nyugi, van esélyed lányoknál.
2018. okt. 25. 22:46
5/10 anonim válasza:
Nincsen, pláne, hogy a külsőd is csak átlagos.
2018. okt. 25. 23:36
6/10 anonim válasza:
A csöndeseknek van. Az önző embereknek -akiket senki nem érdekel saját magukon kívül- nincs.
2018. okt. 26. 08:27
7/10 anonim válasza:
A csacsogó kislánytól kérdezném, egy ilyen embernek nagy az ismeretségi köre könnyen barátkozik, egy csendesebb fiút hogy vesz észre a sok ember közt?
Mi keltette fel az érdeklődésed a férjed iránt?
2018. okt. 26. 13:14
8/10 anonim válasza:
Persze, hogy van esélyed. Jópáran vagyunk, akik nehezen viseljük el a nagyhangú, pörgős, társaság közepe típust.
2018. okt. 26. 19:02
9/10 anonim válasza:
Én ilyenekre bukok. Meg is találtam,nem volt egyszerű,el volt bújva. De együtt vagyunk:)
2018. okt. 30. 18:05
10/10 anonim válasza:
Esély mindig van, csak kevesebb. Vannak ilyen lányok is, csak merj közeledni hozzájuk.
Én is ilyen vagyok, csak még szociális fóbiám is van. Nekem mondjuk nem volt még barátnőm, már nem is lesz, de beletörődtem. 30F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!