Mire számítsak még az életbe?
Figyelt kérdés
50 ff.sem nőm (sem fiúm)gyerekem sem született.rendezett körülmények között élek,van lakásom, kocsim megtakarításom.nem tudok ismerkedni (nem tudom hogy kell)van munkám, munkahelyem, a munkatársaimat utálom,nem haverkodom, nem járok össze velük.elegem van mindenből.elég sok alkoholt fogyasztok,de mindíg rendesen bejárok dolgozni,nem látják szenvedéseimet.ha hazajövök csak az üres lakás vár,és az alkohol.mi lesz velem mit csináljak? soha nem voltam a nők kedvence, sosem voltam amolyan jópofa gyerek.mit kezdjek magammal?2018. okt. 23. 22:10
11/19 anonim válasza:
10 Dehogy nem. Ha nőt akarsz magADNAK, ÉS NEM A FA TETEJÉRŐL AKAROD ORDÍTANI,mint egy bolond, HOGY : "NŐT AKAROK",akkor le is fogsz mászni, hogy a nő elérhessen:DD
Bocs a caps lockért:D
12/19 A kérdező kommentje:
#11 el nem tudom képzelni hogy 50 évesen sportolni kezdjek, vagy edzőterembe járjak. azt sem tudom mit kell ott csinálni. kiröhögnének.-és visszaköszön az alapkérdésem:mire számítsak még az életben?
2018. okt. 23. 22:54
13/19 anonim válasza:
12 Vállald be, legalább megnevetteted az ifjoncokat, no nagy dolog:D Néha ilyet is kell. Egyébként nem nevetnek, és mindent megmutatnak, ha kéred. Még a 70 éveseknek is.:)
14/19 anonim válasza:
Ha eddig nem tudtad magad rászánni, szerintem ezután sem fog menni, mert te már igy rendezkedtél be, igy szoktad meg, még ha nem is tartod helyesnek, de nincs olyan pont, amin el tudnál indulni.
15/19 A kérdező kommentje:
#14 tényleg így van!
2023. márc. 25. 23:11
16/19 anonim válasza:
Akkor marad minden így ahogy van, meg a remény, hogy a sült galamb is létezik, ami önként berepul a szádba.😃
17/19 A kérdező kommentje:
#16.tényleg így van!
2023. márc. 26. 22:57
18/19 anonim válasza:
17: Látod most morci vagy mindenkire és önmagadra is, mert ezt irod hogy "tényleg igy van" és elég könnyen feladod, pedig még igazából nincs veszve semmi és 50 év az csak egy szám, lényeg hogy belül hány évesnek érzed magad.
Ha kb. 30 évesnek, akkor még el tudsz indulni.
19/19 anonim válasza:
Örülj annak amid van.Nézzél filmeket,tarts kisállatot.
Hidd el lehetne sokkal rosszabb is.Egy társ,család se jelenti a feltétlen boldogságot.Én tudnám élvezni az életed,sínen van.Ömagadban keresd meg a boldogságot,utána jön a többi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!