Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináltok amikor magányosa...

Fruzsa8 kérdése:

Mit csináltok amikor magányosak vagytok?

Figyelt kérdés
vannak olyan időszakaim amikor nagyon elveszett vagyok

2018. okt. 21. 20:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Csak arra tudok gondolni, hogy az Atya, aki mindig velem van és szeret, hogyan emlékeztet erre. De hiába, már ez a gondolatmenet ráébreszt arra, hogy az Élet, Minden jó velem van és szeret, még akkor is, ha én nem tudom, nem veszem észre vagy még csak a létezéséről sem tudok.

Ezt a fajta magányt, csak az Atyával való személyes megismerkedés tudja igazán betölteni. Az emberektől ezt nem várhatjuk, nem tökéletesek, milyen jó, hogy hibáznak.

(Amúgy lehet azért vagy néha egyedül, mert időt kellene szakítanod saját lelked{elméd} rendberakására. Nem hiába történnek az események. Üzennek》csak építő jellegűt. A rombolót te képzeled oda《. Ne essünk hanyatt az első fánál.)

A legjobbakat kívánom.

Egy Szívvel Hívő

2018. okt. 30. 21:56
 12/13 anonim ***** válasza:

#11 micsoda boldogság lehet ennyire butának lenni. irigyellek.

amúgy meg, olvasok vagy írok. esetleg játszok.

2018. nov. 25. 13:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Írom a könyvemet. Nekem sokat segít, a karakterekkel, amiket megalkottam olyan, mintha közösen élném meg a velük történő eseményeket :) Ezt tudom Neked is javasolni.
2019. márc. 1. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!