Valaki segítene, hogyan tudnék változtatni?
Szia!
Velem is ugyan ez a helyzet csak annyi hogy ahova én költöztem nem beszélik a magyart és ugye dolgoztam és a prnzt a barátnőmre költöttem de ő 1 hónapja elhagyott.
Barátaim mondhatni vannak de nem beszélünk semmit. Szóval nem is barátok de ami a baj, hogy messze is vannak.
Depressziós lettem, szorongásaim vannak stb. Orvoshoz meg nem érdemes menni. Fizetsz neki, hogy segítsen xd miben segít? Mond egy vagy kettő motivációs szarságot és kész. Meg legyél pozitív stb.
Hiába keresed itt a megoldást én erre már rég rájöttem, hogy a gondomon senki sem segíthet csak én.
És ez így van nálad is. De amit tudok mondani, hogy nem olyab világot élűnk hogy kimegyünk a parkba és leszólítunk számunkra egy szimpatikus embert. Én nem rudom ki hisze ezt el hogy így a jó de nagyon is téved.
Esetleg legyél hálás azért, hogy van mit enned vagy van hol aludnod vagy géped vagy telefonod vagy wifid. De sajnos mi emberek önzőek vagyunk éd csak magunkra gondolunk.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!