Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti is érzitek azt, hogy...

Ti is érzitek azt, hogy nagyon gyengék vagytok, és képtelenek változtatni?

Figyelt kérdés

Azt érzem, hogy egyszerűen gyenge vagyok.

Olyan, mintha az élet szikrája hiányozna belőlem.

Nem motivál már semmi a változásra. Vagyis motiválna, de egyszerűen nem érzek elég erőt magamban, sőt semmi erőt sem.

2018. ápr. 30. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Én igen bár nem azt hogy gyenge hanem hogy erőtlen vagyis nem vagyok elég erős hogy felül múljam a gyengeségeimet.
2018. ápr. 30. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Én azt érzem mindig változtatok, mindig uj életet kezdek, változik is minden, a környet pozitiv irányba aztán mindig ugyanoda esek vissza, elvesztve mindent, es kezdhetem előlről. Ismét felállok, ujra felépitek valamit, es az ujra rommá lesz.

Igy nem tudom hanyadjára ujabb holtponton már egyre nehezebb felállni. Pedig ismét előttem az ut és az esélyek, tudván tudom hogy ismét megtudnám csinálni, de ez a körforgás már nem motivál.

2018. ápr. 30. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Ilyen vagyok én is: ha van olyan személy a környezetemben, aki full negatív, akkor az lehúz és nem merek konfrontálódni vele, így szívok.
2018. ápr. 30. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Pontosan ezt érzem én is. Depressziós vagyok.

19/L

2018. ápr. 30. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Nos nálam van valami ilyesmi: Ha valamin változtani szeretnék, akkor általában bele is szoktam kezdeni, de mivel a hangulataim eléggé labilisak és álltalában a a negatív irányba húznak. Így álltalában az első kudarcnál rámtör az önutálat és a gyengeség érzet. Erre még a nem létező önbizalmam ís rá tesz egy lapáttal. Ennek következtében rámtör az önutálat amiből kifolyólag olyan dolgok jutnak eszembe mint pl.: "Teljesen felesleges vagyok!" vagy az "Úgy is tudtam, hogy nem fog menni! Akkor meg minek kezdtem bele?" és társaik. Aztán teljesen letargiába esem és akár egy egész éjszakát átbőgök. (persze úgy, hogy otthon senki se lássa és hallja elég nekem a magam baja, nem akarok még jópofizni is hozzá). Majd másnap feldagadt arccal a szégyenből merítve újra próbálom, hogy újra elbukjak és mindent kezdjek előről.

Jó kis ördögi kör nem?

2018. ápr. 30. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy írod. 27/F
2018. máj. 2. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!