Engem miért kerülnek folyton az emberek? Mi baj van velem? 19/L
Figyelt kérdés
Most kerültem egyetemre és borzasztóan egyedül vagyok. Középsuliban is folyton kerültek, nem nagyon barátkoztak velem , és itt is. Engem mindig, mindenhol kiközösítenek, pedig az égvilágon semmit sem csinálok. Talán azért mert csendes, visszahúzódó és szégyenlős vagyok ? Önbizalomhiányi okokból. Nagyon-nagyon tartok az emberek veleményétől, és emiatt sosem tudok önmagam lenni. Én szeretek beszélgetni, de csak olyanokkal akik a legjobb barátaim(de ők messze vannak), mert tudom hogy ők elfogadnak amilyen vagyok . Ettől függetlenül még hozzám szólhatna valaki hogy szevasz mizu , de senki.Szerintem nem nézek ki sem leprásnak sem pszichopatának és mégis ez van. Ott állok egyedül és hozzám nem jönne valaki hogy megkérdezze hogy vagyok , vagy csak köszönjön. Borzasztó . Ha elkezdek valakivel beszélgetni az sem tart sokáig mert tovább áll és otthagy mint egy darab sz..rt. Mostmár kicsit idegesít hogy mindig én vagyok az aki ilyen helyzetben van.Már elment a kedvem ettől az egész egyetem témától. Hogyan tudnék ezen változtatni? Mindenkinek van legalább 1-2 barátja már itt az elején, nekem meg senki..de úgy érzem nem is lesz. Egyszerüen nem tudom mit tudjak csinálni..de már kiborít. Volt már valaki ilyen helyzetben? Úgy érzem most az elején kellen változzak, hogy hátha -hátha valaki belém botlik. Szerintetek?2018. okt. 2. 18:01
11/14 anonim válasza:
Zsák a foltját... Minden közösségben vannak klikkek. Neked nyilván a zárkózott, kevésbé vagány csoporttársakat kell megcéloznod. Ha az sem megy, akkor hagyd a francba, és szerezz máshol barátokat. Nézd a pozitív oldalát: legalább nem szemétkednek, csak levegőnek néznek. Így jobban tudsz koncentrálni a tanulásra. :)
12/14 anonim válasza:
T Szerintem más is van így, ne aggódj. A lényeg, hogy mindig legyél kedves, próbálj közös témákat találni, persze ne görcsösen. Hívj ki valakit kávézni, üccsire, stb. Ültesd el magadban a gondolatot, hogy te igenis jó vagy, és semmi gond nincs veled, mert ez tényleg így van! Lehet hogy akik most éjjel-nappal duruzsolnak egymással, azok jövő hónapra megunják egymást, és majd nyitnak feléd.
13/14 anonim válasza:
Amióta az eszemet tudom, én is mindig mindenhol ki voltam közösítve. Most a negyedik évemet rúgom itt a gimnáziumban, de már nagyon unom, hogy egyedül vagyok és emiatt folyamatosan feszengek és egy jelentéktelen senkinek érzem ott magam a többiek között. Én több más ok mellett, ezért sem szeretnék majd főiskolára/egyetemre menni, mert elegem az efféle nagy létszámú közösségekből. 18/L
14/14 anonim válasza:
Hova jársz egyetemre és milyen szakra?
Ahova én járok, ott nincs kiközösítés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!