Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért ilyenek velem az emberek...

Miért ilyenek velem az emberek? Miért kell folyton megsiratniuk? 16L

Figyelt kérdés
Kezdjük rögtön az elején. Ovis koromban nem egyszer elutasítottak, mondván, hogy nem vagyok a barátjuk, hagyjam őket békén. Viszont az óvónők nagyon is szerettek engem, talán mert jó gyerek voltam, mindig egyedül játszottam. Suliban már rosszabb volt a helyzet. Odajöttek hozzám és minden előzmény nélkül belém rúgtak. Ha visszaütöttem, persze én voltam a ,,hibás,"" de mindegy is. Következő story: mikor 7 éves voltam, anyámék elmentek bulizni. Felhívtam a mamámékat, hogy ott aludhatok-e (mivel féltem a sötétben), de azt mondta: nekem sem kellesz, majd lerakta a telefont. Akkor egész éjjel sírtam. Félre ne értsetek, nem magamat akarom sajnáltatni, csak le szeretném írni a helyzetemet. Mostanában ezek történtek: odamentem egy faszihoz, aki horgászott. Megkérdeztem, hogy van-e kapás, alig akart válaszolni, majd mikor mondtam neki, hogy én is horgásztam, de rosszul sült el, nem is mondott semmit. Így otthagytam, mondván, hogy szia, lépek. El sem köszönt. Randivonalról viszont sikerült egy embert ,,becserkésznem'', ő másnap azt írta, hogy nincs rám ideje, majd törölte magát. Mese vége. De azért történtek kevésbé szörnyű dolgok az életemben. Pl: lett egy barátom. Ja, de ő megcsalt, szóval hagyjuk is... Mást már nem tudok írni, mert csak ezek történtek meg velem. Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
2018. aug. 23. 12:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
6%
Csúnya vagy??
2018. aug. 23. 12:35
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem.
2018. aug. 23. 12:36
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy szerencsétlen. mindössze sima matek. az emberek kb fele hülye vagy defektes kb. tehát nem kell hozzá sok hogy akár hosszú sorozatban is csak hülyékbe fuss bele folyton.
2018. aug. 23. 12:48
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, barátom nekem is volt aki megcsalt, ez elég sok nővel megesik, szóval nem ellened állt össze az univerzum.

A másik meg, hogy ha én ülök és horgászok mondjuk, és oda jön egy idegen, és így elkezdi nekem elmesélni az életét, hogy ő is szokott horgászni, stb akkor én is valószínűleg az első kérdésre vonakodva válaszolok és közben reménykedek, hogy elmegy, szerintem nincs semmi furcsa a horgász viselkedésben.

2018. aug. 23. 12:51
 5/17 anonim ***** válasza:
79%

A horgászok túlnyomó része csendes őrült. Mielőtt lepontoznátok, ezt egy nagy pecástól idéztem.

Azt mondod magadról, hogy nem vagy csúnya, ergo szép vagy. Tehát van önbizalmad, és ez jó dolog.

Ugyanakkor kissé túldimenzionálod a dolgokat. Beleszaladsz egy-két gyökér emberbe, na és bekaphatják...

Hogy visszaütöttél, és te voltál a hibás? Lehet, hogy a másik csak megpöccintett a lábfejével, te meg bevittél neki egy Tyson féle altatót. :)

Nem tudom hány éves lehetsz, de nekem kifejezetten intelligensnek, és szimpatikusnak tűnsz.

Egyébként én is megkaptam már az élettől az osztást rendesen, de nem csináltam soha nagy dolgot belőle. Mindig úgy voltam, hogy majd lesz ez jobb is!

Ha meg legurul az ember a lépcsőn, mit tud tenni? Örül neki, hogy milyen hamar leért. Szóval fel a fejjel, rendben lesz minden!

37F

2018. aug. 23. 13:10
 6/17 anonim ***** válasza:
Bocsi, most látom, hogy írod, hogy 16.
2018. aug. 23. 13:21
 7/17 anonim ***** válasza:
28%
az tény hogy aki horgászik az nem normális. ülni egy helyben és nem csinálni semmit, miközben elmegy feletted az idő....
2018. aug. 23. 13:23
 8/17 anonim ***** válasza:
14%

Nekem is volt egy nagyon gyönyörű lány ismerősöm, akivel ugyanígy bántak. Az ikertesójával is ugyanígy bántak. Verték őket, hajukat húzgáltak, de úgy kollektíven az egész osztály.

Állítása szerint szórakozóhelyeken is csak pénzt felváltani mennek oda hozzájuk. Pedig képen nagyon vonzó, normális lányoknak tűnnek.

Erre nincsen logikus válasz. Ha egy felnőttet utálnak, azt meglehet érteni, de ha egy gyereket gyűlölnek, arra mi a magyarázat?

Biztosan előző életedben gyilkos voltál, vagy valami nagyon negatív személy. Az emberekben pedig alapvető felszereltség az intelligens karmafelismerő rendszer. Felelős vagy az előző életed tetteiért. Anno te keserítetted meg valaki(k) életét, most pedig veled teszik ugyanezt.

2018. aug. 23. 13:31
 9/17 anonim ***** válasza:
3%
Egyébként ezek az ismerőseim már nem élnek. Elevenen elégtek egy busz balesetben. Akkoriban nagyon rákattantam a spirituális témákra, és egy elmélet szerint vannak nagyon negatív karmával rendelkező emberek. Az a küldetésük, hogy megváltozzanak. Ha erre képtelenek, akkor el kell hagyniuk a fizikális testüket, hogy máshol dolgozzák le büntetésüket. Viszont olyan könnyen nem tudnak meghalni, mint mások, karmájukkal arányosan hosszú szenvedéssel fognak átjutni.
2018. aug. 23. 13:42
 10/17 anonim ***** válasza:
91%

Mondjuk a horgászok tényleg magukban szeretnek lenni, ő kb. zaklatásnak vehette, hogy beszélgetést kezdeményeztél vele.

Az iskolai bántásokból nekem is volt részem... mindegy, az iskoláskorból már kinőttem.

Egyedül a nagymamád reagálása 7 éves korodban az, ami kirívóan bántó dolog.

16 évesen ne a randivonalról ismerkedj, inkább a való életben.

De mást is érnek visszautasítások, bántások, idővel hozzáedződik az ember.

2018. aug. 23. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!