Miért van ennyi magányos ember?
Az elidegenedés miatt, közhely de ez van.
Régen az emberek egymás társaságát keresték, most mindenki elvan a technikai kütyükkel, mindenhonnan dől az információ, az embereknek sokkal kevésbé van igényük egymás társaságára. Önmagukat is el tudják szórakoztatni technikai vívmányokkal.
Általánosítani nem lehet, de szerintem ez az oka.
Szerintem nagyon hirtelen fejlődött a világ. Ahogy az előttem lévő is leírta, elvannak az emberek az interneten, instagramoznak, játszanak. Sorozatoznak, filmeznek stb.
Igazából ezzel sincsen semmi baj, csak túlzásba viszik.
Míg régen átmentünk egymáshoz kopogni, csengetni vagy csak beordibálni, hogy ráér-e az illető és csinálunk-e valamit. Addig ma ráírunk egymásra és egy egyszerű nemmel el van intézve az egész.
Manapság eszébe sem jut az embereknek átmenni a másikhoz becsöngetni, hogy csinálnak-e valamit, mert mi van, ha nem?! Potyára már nem sétálnak az emberek pár száz métert. Majd ír messengeren. Ez vált a megszokottá.
Engem ez zavar. De persze ez csak az egyik része. Ma már majdnem mindenki kirakatban éli az életét. A szép képek megtévesztik az embert, nehezebben mernek ismerkedni. Aki szép, aki pénzes, előnyben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!