Személyes emberi kapcsolatok (barátok) nélkül is meg lehet találni a lelki békét? 23/F
Elértem már nagyobb dolgokat az életben, az átlagnál jóval többnek érzem magam méis ott van bennem valami perfekcionizmus. Ott kezdődik hogy alacsonyabb vagyok, 170 centi és már ebből is fakad egyfajta elégedetlenség, nem tudom csak úgy elengedni.
Pánikrohamaim is vannak még sajnos. Please help.
Ne sértődj meg, nem megbántani akarlak, de szerintem annyi a szitu, hogy túlkompenzálod a komplexusodat. Mégis csak az lenne a megoldás, ha el tudnád fogadni, hogy hány cm vagy, mert ezen változtatni nem lehet, így szenvedni marhaság miatta.
És szerintem aki ilyen kérdést feltesz, majd a leírásában mindenhol az szerepel, hogy másokhoz viszonyítja magát (elitebb gimi, átlagnál jobb kocsi, kinézet, irigykedve csodált test), az nem tudja megtalálni a lelki békéjét egyedül. Ha el tudnád engedni az összes ilyen külső mércét, akkor talán igen…
Szerintem te valóban egy ritka "jóember" lehetsz(vagy), kár hogy nem sok hozzánk hasonló ember él.
Igen, abszolút megtalálhatod a lelki békédet egyedül is! Sőt!
Sok sikert barátom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!