Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Személyes emberi kapcsolatok...

Személyes emberi kapcsolatok (barátok) nélkül is meg lehet találni a lelki békét? 23/F

Figyelt kérdés

Elértem már nagyobb dolgokat az életben, az átlagnál jóval többnek érzem magam méis ott van bennem valami perfekcionizmus. Ott kezdődik hogy alacsonyabb vagyok, 170 centi és már ebből is fakad egyfajta elégedetlenség, nem tudom csak úgy elengedni.

Pánikrohamaim is vannak még sajnos. Please help.

2018. szept. 24. 12:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne sértődj meg, nem megbántani akarlak, de szerintem annyi a szitu, hogy túlkompenzálod a komplexusodat. Mégis csak az lenne a megoldás, ha el tudnád fogadni, hogy hány cm vagy, mert ezen változtatni nem lehet, így szenvedni marhaság miatta.

És szerintem aki ilyen kérdést feltesz, majd a leírásában mindenhol az szerepel, hogy másokhoz viszonyítja magát (elitebb gimi, átlagnál jobb kocsi, kinézet, irigykedve csodált test), az nem tudja megtalálni a lelki békéjét egyedül. Ha el tudnád engedni az összes ilyen külső mércét, akkor talán igen…

2018. szept. 24. 15:32
 12/20 A kérdező kommentje:
Igen, sokáig magamban kerestem a hibát hogy mi nem elég jó ami miatt nincsenek barátaim például.
2018. szept. 24. 20:49
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintem te valóban egy ritka "jóember" lehetsz(vagy), kár hogy nem sok hozzánk hasonló ember él.

Igen, abszolút megtalálhatod a lelki békédet egyedül is! Sőt!

Sok sikert barátom!

2018. szept. 25. 19:39
 14/20 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem hogy egyedül sosem lehetek annyira boldog mint szeretnék. És azt gondolom hogy aki nem ismeri magát eléggé annak a többi ember, barátok segíthetnek ebben. Szociális interakciók révén vagyunk képesek legjobban megismerni magunkat szerintem.
2018. szept. 25. 21:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Igazad van, egyetértek.
2018. szept. 25. 21:05
 16/20 anonim válasza:
Érdekesen fogalmaztad meg a kérdést. Nem személyes emberi kapcsolataid sincsenek?
2018. szept. 29. 23:48
 17/20 A kérdező kommentje:
Van akivel beszélgetek neten de olyan akivel találkoznánk is olyan nincs. Mi az oka? Pl van akinek barátja is van és féltékenykedés lenne belőle.
2018. szept. 30. 06:48
 18/20 he84 ***** válasza:
Olyannal nyilván inkább ne akarj talizni, akinek van barátja, az nem szép dolog, főleg ha te is úgy akarnál lenni a barátja. Vagy maradjon netes barátság, vagy ne beszélgessetek többet. Ha egy nőről kiderült, hogy van barátja, akkor ne hajts rá, persze akkor se, ha bármi miatt nem akarná baráton kívül, még hogyha nincs is neki.
2018. szept. 30. 15:36
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem akartam ráhajtani. Barátkoztunk csak. Együtt sétáltattuk a kutyáinkat például. Sosem hajtottam olyanra akinek barátja volt már. Szemét dolognak tartom ezt.
2018. okt. 1. 09:15
 20/20 he84 ***** válasza:
Oké, akkor jó. Csak hát ebből, hogy olyannal is taliznál, akinek van barátja, ez némiképp ráhajtásnak tűnt. Na de akkor jó, ha őket hagyod.
2018. okt. 1. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!