Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Öngyilkosság - Nincs senkim,...

Öngyilkosság - Nincs senkim, nem is akarok. Ez Nem segítség kérés, itt nincs segítség, csak érdekel mások mit tennének, ennyi. Read More (? )

Figyelt kérdés

Talán unalmas és hosszú, szóval ha nem kifejezetten élvezed egy fiatal srác hülye életét elemezni, akkor most fejezd is be az olvasást, és szidó, a hasonló emberekből viccet csináló kommentet nem kérek "köszheló".

StoryTime: Már iskolába se jöttem ki senkivel, volt 1-2 kivétel de azok is hamar "távolabb" kerültek tőlem aztán nem foglalkoztam velük. Sok gondolkodás után kirúgattam magam, és magántanulónak csaptam felköltöztem pestre (idős családtaghoz) az egyetlen családtagommal akit még érdekeltem. Közbe egyedül magántanárok stb, közbe meghalt sajnos akihez költöztünk. Nem csak az iskolai körülmények és a magántanulás (közbe megpróbáltam itt egy másikat, de 2 hetet se bírtam a többiek között) tehettek arról hogy ideköltöztünk, hanem családi problémák is, konkrétabban az az egy családtagom foglalkozott velem (Nem muterról és nem is faterról van szó). Lényeg a lényeg a 8.általánost már lehúztam, de tovább semmi kedvem tanulni, mert ott valószínűleg komplikáltabb a "magántanulás" vizsgák stb. és nem is igazán érdekel semmi meló, inkább kinyírnám magam, de ugye azzal a bizonyos családtaggal csak nem teszem ezt meg, aki szinte felnevelt egyedül. Életkedv nincs, csak a zene az ami talán lenyugtat pár percre, az online "világba" is egész jól le tudom foglalni magam ha van mivel. (Képek/videók etc) Sőt, új hobby ha akármi szar van, pengével felpattintok egy csíkot a csuklómra :D Szeretem a sebeket egyébként, bizonyítási vágy magamnak és szerintem nem is érdemlek jobbat, de nem is ez a lényeg. Szerintem tudnék egy könyvet írni ebből, de nem akarlak se titeket se magamat untatni ezzel, és csak az a kérdés jutott eszembe a többi hasonló kérdést olvasva, hogy ti ezt hogy fixálnátok? Barátokkal semmi jó tapasztalatom sincs, és ráadásul egyre páwábbak a korombeliek is, minél menőbb sapka térdig érő gatya meg valami csaj akit irigyelnek majd a haverok. Nameg ugye a sok ribi akikre meg ezek miatt igény van! Aki meg normális csaj az olyan akar lenni mint az a sok szajha, hogy ők is lehessenek valakik, látszódjon a fél testük a ruha alól instán meg az utcán is, mert az menő, miközbe az ilyen még talán 5%maradék Normális csajok érnek valamit(SOKAT), de egyre kevesebb van belőlük. Ezért a csajozás része se nagyon érdekel, bár szerintem ez egy 100%-os fix lehetne, de mi értelme egy ilyen tipikus mai csajnak aki szinte napról napra cserélgeti hogy kivel "járogat" már 14 évesen? :D Hiába gyűlölöm magam és tartom magam hányingernek, de egy ilyen szerencsétlent még én is össze tudnék szedni ha akarnék.. De ezeket inkább kihagyom ;) Ti is szenvednétek tovább, vagy inkább próbálnátok beilleszked a "normálisnak" tartott emberek közé?

Hozzáteszem hogy nem vagyok elmebeteg, tudok ilyen kultúrált módon beszélni (mégiscsak nem egy vicc oldalon beszélünk). Pár dologba, például az ilyen csajokról való véleményembe szerintem normálisabb vagyok nem 1 de nem is 2 embernél, viszont mivel az ilyen emberek többen vannak, ez plusz egy indok hogy egy korcsnak érezzem magam. A végére újra a lényeg, TI, akiknek valószínűleg van egy kis önbizalom és talán több ész mint nekem, mit tennétek? Kösz ha végig olvastad, és hogy nem paraszt módon fogsz kommentelni.

2018. szept. 18. 03:06
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/300 anonim ***** válasza:
80.Nem is várni kell hanem keresni, tudod.. Néha állj fel a net elől,mert lehet hogy most ment el az ablak előtt a lány, de ő is azt gondolta hogy sz@rik ez rám,csak a net érdekli...lehet ilyen.:)
2018. szept. 22. 12:22
 162/300 A kérdező kommentje:
Figyelj, én nem fogok próbálkozni meg szerencsétlenkedni se a neten főleg nem irl. "Tűt keresek a szénakazalba" csak mágnes nélkül
2018. szept. 22. 12:26
 163/300 anonim ***** válasza:
100%
80.Azt érzem hogy neked nem is önbizalomra van szükséged elsősorban hanem inkább arra hogy lazán tudd venni a csalódást,mert az nyilván mindig több van..elsőre ne várj sokat senkitől.Nekem pl már mondhatnak bármit lepereg rólam, és mindegy hogy azt most éppen irigységből vagy szánalomból kaptam.Erősödj kicsit lelkileg és jobban leszel elhiheted.:)
2018. szept. 22. 12:37
 164/300 anonim ***** válasza:

Nem hallottál még olyanokról, akik nem tizen-, hanem csak huszonévesen találtak egymásra? Egyre több olyan is van, akik harmincon fölül, negyvenen túl, stb. A nagyapám hetven is elmúlt, amikor újra megnősült. ;-)

18 éves se vagy még! Lehet, hogy már jövőre megtalálod. Addig meg illene azon dolgoznod, hogy amikor egymásra találtok, akkor minél boldogabbak lehessetek majd mindketten. Mert ugye nem boldogtalanná akarnád tenni őt.

2018. szept. 22. 12:38
 165/300 A kérdező kommentje:

Ha jó életem lenne se akarnék 30ig se élni. És nem évek múlva akarom "megtalálni" ami nincs.

80- Hidd el engem se nagyon érdekel már, mert tudom magamtól is. Keresgélni nem akarok, nem akarom ráerőltetni magam valakire. ne azért szeressenek mert kék szemem, érted mire gondolok.. Viszont az ilyen selejt embernek nem jár kutyaszar se ezek szerint

2018. szept. 22. 12:48
 166/300 anonim ***** válasza:

80.Értem amit mondani akarsz,de ugye ahhoz hogy pl tényleg a belsőd(lelked) miatt szeressenek ahhoz kommunikálni kell.

Érdekes ezt láttad?

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..

2018. szept. 22. 12:53
 167/300 anonim ***** válasza:

Hogyhogy ezek szerint? Hogyhogy kutyaszar se? Megvan kezed, lábad, van hol laknod, értelmes vagy, van valakid, aki legalább valamennyire fontos neked - van róla fogalmad, hány millióan már ennyitől boldogok lennének?

Észre kéne venned, hogy csak addig szar az élet, ameddig azt akarod hinni, hogy az. Csak rajtad múlik, hogy hogyan látod. Ha akarnál boldog lenni, az lehetnél. Csak ennyi az ára: akarni egy picit legalább.

2018. szept. 22. 12:54
 168/300 A kérdező kommentje:

80- A csaj kérdésével egyet értek, ha van egy normális csaj, én se a hülye haverja akarnék maradni, a semmiért pedig inkább meg se próbálom, tudom mi lenne a vége.

167- Tudom, ha lehetne oda is adnám az életem valami mozgássérültnek vagy nem tudom, aztán kinyírnám úgy magam, de sajnos az első nem lehetséges. Tudom mennyire szar vagyok, és másoknak szarabb, de nekik van még kedvük élni nekem pedig nincs, nekem ez ennyire elcseszte a kedvem.

2018. szept. 22. 13:04
 169/300 anonim ***** válasza:
80.Dehát olyan vagy amilyen akarsz lenni:te döntöd el hogy mit és mikor változtatsz magadon és azt is hogy mennyire tiszteled magad vagy hogy gondolsz magadra.Már kb 30-40 üzenetet váltottunk,értelmesnek tűnsz,nem kell ezt tovább magyaráznom:) Már csak ezért is tiszteld magad, nem mindenki ilyen mégis több az egója.(tudod nálad ők a páwák:D)
2018. szept. 22. 13:15
 170/300 A kérdező kommentje:
Nálam a beképzelt kis parasztok a páwák. Egyébként én nem érek annyit hogy bármit próbálgassak, én ezt már rég feladtam
2018. szept. 22. 13:20
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!