Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Öngyilkosság - Nincs senkim,...

Öngyilkosság - Nincs senkim, nem is akarok. Ez Nem segítség kérés, itt nincs segítség, csak érdekel mások mit tennének, ennyi. Read More (? )

Figyelt kérdés

Talán unalmas és hosszú, szóval ha nem kifejezetten élvezed egy fiatal srác hülye életét elemezni, akkor most fejezd is be az olvasást, és szidó, a hasonló emberekből viccet csináló kommentet nem kérek "köszheló".

StoryTime: Már iskolába se jöttem ki senkivel, volt 1-2 kivétel de azok is hamar "távolabb" kerültek tőlem aztán nem foglalkoztam velük. Sok gondolkodás után kirúgattam magam, és magántanulónak csaptam felköltöztem pestre (idős családtaghoz) az egyetlen családtagommal akit még érdekeltem. Közbe egyedül magántanárok stb, közbe meghalt sajnos akihez költöztünk. Nem csak az iskolai körülmények és a magántanulás (közbe megpróbáltam itt egy másikat, de 2 hetet se bírtam a többiek között) tehettek arról hogy ideköltöztünk, hanem családi problémák is, konkrétabban az az egy családtagom foglalkozott velem (Nem muterról és nem is faterról van szó). Lényeg a lényeg a 8.általánost már lehúztam, de tovább semmi kedvem tanulni, mert ott valószínűleg komplikáltabb a "magántanulás" vizsgák stb. és nem is igazán érdekel semmi meló, inkább kinyírnám magam, de ugye azzal a bizonyos családtaggal csak nem teszem ezt meg, aki szinte felnevelt egyedül. Életkedv nincs, csak a zene az ami talán lenyugtat pár percre, az online "világba" is egész jól le tudom foglalni magam ha van mivel. (Képek/videók etc) Sőt, új hobby ha akármi szar van, pengével felpattintok egy csíkot a csuklómra :D Szeretem a sebeket egyébként, bizonyítási vágy magamnak és szerintem nem is érdemlek jobbat, de nem is ez a lényeg. Szerintem tudnék egy könyvet írni ebből, de nem akarlak se titeket se magamat untatni ezzel, és csak az a kérdés jutott eszembe a többi hasonló kérdést olvasva, hogy ti ezt hogy fixálnátok? Barátokkal semmi jó tapasztalatom sincs, és ráadásul egyre páwábbak a korombeliek is, minél menőbb sapka térdig érő gatya meg valami csaj akit irigyelnek majd a haverok. Nameg ugye a sok ribi akikre meg ezek miatt igény van! Aki meg normális csaj az olyan akar lenni mint az a sok szajha, hogy ők is lehessenek valakik, látszódjon a fél testük a ruha alól instán meg az utcán is, mert az menő, miközbe az ilyen még talán 5%maradék Normális csajok érnek valamit(SOKAT), de egyre kevesebb van belőlük. Ezért a csajozás része se nagyon érdekel, bár szerintem ez egy 100%-os fix lehetne, de mi értelme egy ilyen tipikus mai csajnak aki szinte napról napra cserélgeti hogy kivel "járogat" már 14 évesen? :D Hiába gyűlölöm magam és tartom magam hányingernek, de egy ilyen szerencsétlent még én is össze tudnék szedni ha akarnék.. De ezeket inkább kihagyom ;) Ti is szenvednétek tovább, vagy inkább próbálnátok beilleszked a "normálisnak" tartott emberek közé?

Hozzáteszem hogy nem vagyok elmebeteg, tudok ilyen kultúrált módon beszélni (mégiscsak nem egy vicc oldalon beszélünk). Pár dologba, például az ilyen csajokról való véleményembe szerintem normálisabb vagyok nem 1 de nem is 2 embernél, viszont mivel az ilyen emberek többen vannak, ez plusz egy indok hogy egy korcsnak érezzem magam. A végére újra a lényeg, TI, akiknek valószínűleg van egy kis önbizalom és talán több ész mint nekem, mit tennétek? Kösz ha végig olvastad, és hogy nem paraszt módon fogsz kommentelni.

2018. szept. 18. 03:06
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/300 anonim ***** válasza:
100%
80.Figyelj ha feladtad volna nem kérdeznéd itt hogy más hogyan oldaná meg ha ebben a helyzetben lenne...nem?Tényleg próbálok segíteni mert lehet is csak picit el kéne fogadnod ezt tőlem/tőlünk mert azért olvastam itt néhány nagyon normális és megfontolandó választ... És nincs veszteni valód ha hagyod hogy segítsünk.Szerintem ez van de nem akarom senkire erőltetni a véleményem,én is csak egy ember vagyok semmivel sem több nálad.
2018. szept. 22. 13:30
 172/300 A kérdező kommentje:
A szrt nem, sokkal több vagy mint én. Te tudsz kezdeni magadal valamit van célod stb, de nekem valahogy egyedül nem fontos az egész. Engem más dolgok nem izgatnak, nem tud érdekelni, ezt se ismertem eddig be sehol hogy erre lenne szükségem mert így csak beigazolom hogy még gyengébb vagyok, de hát ez van, van akinek nem jár ennyi öröm se ami másoknak alap.
2018. szept. 22. 13:33
 173/300 anonim ***** válasza:
Hadd kérdezzek valamit: ahol laksz, mennyire tartasz rendet?
2018. szept. 22. 13:43
 174/300 A kérdező kommentje:
BP, a "rendet" mire érted? Szemetelek-e vagy mennyire tudok uralkodni magamon stb?
2018. szept. 22. 13:44
 175/300 anonim ***** válasza:
100%
80.Azt ugye tudod hogy csak a legerősebbek ismerik el a saját hibáikat, mert ugye magadat legyőzni mindig a legnehezebb feladat.Neked nagyon alacsony az önértékelésed,de szerintem amiről eddig beszéltünk az ugyan adhat erre alapot,de ahhoz kevés hogy így leírd magad.Vagy van még valami ami alátámasztja azt hogy így gondolsz magadra?Mert ugyan lehet hogy nem vagy jelenleg szerencsés helyzetben de ebben az országban még sok ezren lehetnek ugyanígy és mégis jobb a lelkiállapotuk.. Egy szóval a helyzet sz@r de nem reménytelen:) +ugye fiatal vagy időd is van mindenre.
2018. szept. 22. 13:48
 176/300 A kérdező kommentje:
Hát nem, mert én eddig se éltem, és nem akarok 30ig se élni, az már sok..
2018. szept. 22. 13:49
 177/300 anonim ***** válasza:
Úgy értem, szoktál-e rendszeresen takarítani, mosogatni, a helyükre teszed-e a dolgaidat, vagy csak úgy leraksz mindent összevissza, ahogy sikerül, bármikor beállíthat vendég, nem ciki, mert nincs túl nagy kupi, vagy nem szereted, ha váratlanul becsönget valaki és be is megy a lakásba, mert hetek-hónapok óta nem csináltál igazi rendet, ilyenek.
2018. szept. 22. 13:52
 178/300 A kérdező kommentje:
Nem, hozzánk soha nem jön senki. idejét se tudom mikor volt itt valaki. Egyébként csak az asztalomnál ülök, így max a gép előtt van szemét, de általába 1-3 hét után kidobom ha normálisabb kedvem van.. Egyébként meg nem igazán érdekel
2018. szept. 22. 13:55
 179/300 anonim ***** válasza:
80.Azért az érdekelne hogy az a családtagod akivel együtt élsz és nyilván sokkal idősebb nálad +jól ismer téged,mit mond neked ezekre...úgy beszélsz mint egy nyolcvanas hogy nem éltél és most már mindegy.. Neked most kezdődne az élet ami sokkal jobb is lehet mint eddig.Hát tenni azt kell érte nem is keveset.(Ne mondd nekem erre hogy nem érdekel már:))
2018. szept. 22. 14:00
 180/300 A kérdező kommentje:
Érdekelni érdekelne, de mondtam hogy nem akarok ismerkedni meg szó szerint ráerőltetni valakire magam. Irl biztos hogy nem csinálnék semmit, neten könnyebb az ilyen, de nézz már fel mondjuk facebookra.. Ha látnék is olyat aki nem éppen a profilképén pózól mint valami rossz k*.rva akkor se jelölnék be senkit csak úgy... Hiába érdekel ha nekem ebből jut. Hidd el, nincs olyan aki engem elfogadna, valószínűleg csak egy féltékeny senkinek nézne mindenki
2018. szept. 22. 14:05
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!