Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi lesz, ha soha nem lesz...

Mi lesz, ha soha nem lesz barátnőm? Milyen jövő vár rám?

Figyelt kérdés
Félek attól hogy soha nem lesz barátnőm.Amikor a barátaimtól azt hallom,hogy féltékenyek a barátnőik,kicsit irigykedem.Én nem bánnám ha egy lány féltékeny lenne miattam,mert az azt jelentené hogy szeret.Irigykedve nézem a párokat is az utcán.Én még csókolózni se tudok,nem is volt benne részem soha.
2018. szept. 11. 23:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy, fiam?
2018. szept. 12. 01:16
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

És ha nem lesz barátnőd,akkor mi van? Nem a párkapcsolat a boldogság kizárólagos forrása!

Nekem sincs már több mint 4 éve barátnőm, és lám, élek. Sokkal boldogabb és nyugodtabb az életem, mint annakelőtte, és anyagilag is sokkal jobban állok. A nők utáni kujtorgással semmit nem nyersz, ellenben elpocsékolsz egy csomó időt és energiát, amit hasznos dologra is fordíthatnál.

2018. szept. 12. 02:36
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem hiába nincs barátnőd.

Furcsállom, hogy sokan úgy tekintenek a párkapcsolatra, mint valami tárgyra, amit csak úgy megszereznek s birtokolnak, miközben azt se tudják hogy kezeljék ezt.

Lehet fura példa, de kb. úgy képzelem el ezt, mint amikor az elkényesztetett fiúcskának az anyúkája minden holmit megvesz, amit csak akar, majd a fiúcska hisztizik, hogy kell neki háziállat, de az anyja nem engedi neki, mert nem érti, hogy kell bánni egy élőlénnyel(!), aki nem csak egy tárgy.

A párkapcsolat sem csak egy tárgy, amit birtokolsz és villogsz vele a kirakatban. Ha nem tudod, hogy hogyan bánj a társaddal, akkor nem tudom, hogy minek neked az.

Szoktál ismerkedni, beszélgetni lányokkal? Vagy hogy akarsz közel kerülni egyhez?

Talán próbáld szociális készségeidet fejleszteni, meg ilyesmi.

Ez nem úgy megy, hogy ölbetett kézzel várok a párkapcsolatra.

2018. szept. 12. 11:17
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen,szoktam de egyszerűen nem vagyok az esetük.Ezt meg is mondják.Azzal vigasztalnak,hogy majd egy másik lánynak az esete leszel.Aztán a másik lány is ezt mondja,az utánalévő is és ez így fog menni életem végéig.
2018. szept. 12. 11:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
ismeros en 26 vagyok es sose volt meg nom. az elmult napokban vagy 50-60 lany elutasitott tarskereson.
2018. szept. 12. 12:42
 6/11 anonim válasza:
Én nem szidni szeretném a hölgyeket félre értés ne essém de a mai lányok/nők nem mindig tudják mit akarnak és ez már több példa van erre! Van egy darab egy párról szól és a lány öltözködik egy "esti akció" után és kérdezi a fiú hogy hová megy? A lány annyit mond szeretlek csak elhagyják de szeretlek tényleg nagyon de nem ez kell nekem. Ez ilyen lökéshullám még a 19.sz.-bol amikor egy férfi és egy nő egyenjogú lett! (Hozzáteszem nem baj!!! Nyugodtan menjen szavazni és élje az életét hiszen joga van hozzá de ha úgy öltözik mint egy férfi és a lányokat szereti ez ezért van mert nem tudja mit akar! És kipróbál majdnem mindent de még mindig hiányzik valami és nem tudják hogy mi az.) Ezért több az azonos neműek hét vonzódó emberi egyed és így matematikailag 1 lány lefoglal egy másikat ha csak a fele biszexuális már akkor is rohamos létszámcsökkenés indult el és ez elvileg egy újabb ördögi kerék lesz a 22.századra (már ha megéljük!)
2018. szept. 13. 14:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem igaza van az utolsó válaszadónak, én is ezt tapasztaltam.
2018. szept. 13. 14:28
 8/11 A kérdező kommentje:
Én is úgy látom,hogy amíg egy férfinél szóba sem jöhet hogy egy másik férfit válasszon párnak,legalábbis többnyire,addig egy nőnél sok esetben szóba jöhet hogy férfi helyett egy másik nőt válasszon párjának.És akkor férfi már nem is kell neki,elvan a nővel.Ha gyereket akarnak örökbefogadnak.Szexuálisan meg kielégülnek férfi nélkül is.
2018. szept. 13. 14:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát, nekem nem lesz, és én speciel ezt a tudatot nem tudom elviselni. Szóval majd pár év múlva végzek magammal.
2018. szept. 13. 21:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy van benned egyfajta feszengés és erős megfelelési kényszer és ezt érzékelik is a lányok. Próbáld meg lazábban venni a dolgokat!

Először is legyél optimista, azt látom, hogy azok az ismerőseim akik egy szakítás után azt mondják, soha nem fogok kelleni senkinek, egyedül is maradnak. Akik viszont azt mondják, hogy tudom, hogy találkozni fogok a párommal, ők találkoznak is. Ennyit a hozzáállásról.

Ha tudod, hogy a megjelenéseddel lehet gond, akkor érdemes lenne javítanod rajta. Frizura, öltözködés, sport, ezek mind befolyásolni tudják jó irányba.

MI a hobbid?

Megfigyeltem, hogy a lányok vonzódnak az érdekes hobbijú pasikhoz. Pl. búvárkodás, motorozás, hegymászás, stb., de a művész lelkűekhez is. Ha gitározol, szinte biztos, hogy pillanatok alatt vonzónak talál valaki.

Ismerkedj, és nyugodt legyél, ha így állsz hozzá, meglátod, sikerül!

Ha egy lánnyal beszélgetsz legyél érdeklődő, tudjál kérdezni, és jól reagálni. És mosolyogj. Csak lazán.. Üdv.

2018. szept. 14. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!