Másnak is rossz az, hogy most pl otthon ül ahelyett, hogy bulizna?
Én nem járok bulizni, mert nincs kivel, de rossz hogy állandóan itthon vagyok. Változtatni meg nagyon nehéz ezen:(
21F
Én is folyton egyedül vagyok ,nem járok sehova.Nagyon rossz.
22/f
Várom a tanácsokat.
Nekem nem rossz, én szeretek egyedül lenni. Van cigarettám, sok édességem, vettem egy üveg "mántengyú"-t is. Most már csak egy működő számítógép kell, amin rajta van a Red Alert, és lényegében többre nem is vágyok.
Menjen bulizni és mattrészegségig inni akinek páros számú édesanyja van.
Cigi, Mountain Dew és Red Alert.. ennek kéne a Maslow-piramis csúcsán szerepelnie :)
Kirov reporting
Mennyivel jobban járok már, mintha nők után kujtorognék :) erről mind le kellene mondanom egy barátnő mellett.
Cigaretta az pfuj, mert káros és büdös, a "mántengyú" az pfuj mert cukrozott lónyál és nem lehet tőle berúgni, a Red Alert meg azért pfuj, mert a Roszalinda meg a Paula és Paulína sokkal izgibb...
Addig jó nekem, amíg egyedül vagyok :)
Régebben én is mentem sok helyre, de mára otthonülővé váltam.
Gyakran volt bajom, berúgtam hamar, mert hat rám az alkohol, monoklit nyomtak a szemem alá, azt sem tudom miért, trippert kaptam egy szüzikétől, eltanyáztam motorral, aztán a sebészeten kötöttem ki, sorolhatnám, csoda volt, ha épp bőrrel megúsztam.
Az a legkevesebb, hogy reggelre sosem maradt egy fityingem sem, de másnap talpra állni, akár erkölcsi értelemben sem volt mindig könnyű.
Ma már kihagyom az ilyesmit, nekem is áldás a komputer, ahol netezek, filmeket nézek és napokig el tudok játszani mindenféle játékkal, a red alert már régi darab, nem is fut már a laptopomon, de van mindenféle akció, stratégia, meg egyéb szimuláció, meg lehet zenét hallgatni, csillagászkodni műszerek nélkül és könyveket olvasni, ma már azokból is sokat a neten szoktam.
Szabadságom alatt Schwarzwaldban ki sem mentem a panzióból napokig, igaz, állandóan szemerkélt az eső és most jut eszembe, van egy ősrégi akciójátékom, amin mindig is nyomakodtam, az unreal tournament, amelynek több új változatát is kipróbáltam, de az első az igazi, amelyik már pentium 1-en is ment, nem a legjobb a grafikája, de a hangulata frenetikus, minden komputeremen fenn volt, pedig volt vagy harminc belőlük.
Programozni is szeretek, a legjobb játék, egy ideig profi voltam, abból éltem, de másfelé vitt az utam, pedig jó volt olyannal keresni a pénzt, ami szórakozás volt.
Egyedül is jól érezheti magát az ember, de azért egyéb élmények is kellenek, pláne ha fiatal az ember fia/lánya, menjen mindenki, akinek módja és igénye van rá, csak óvatosan, vigyázva, mert súlyos következményei is lehetnek az önfeledt szórakozásnak.
Én se járok bulizni. Barátokat nem tartok mert úgy is kihasználnak. Igaz én csak ritkán gépezek, inkább olvasok és rajzolgatok. Igaz néha jó lenne kimozdulni.
19L
Én is magányos vagyok és a napjaim nagy részében amikor nem a suliban vagyok, itthon ülök egyedül. Néha van valami program haverokkal elmegyünk pl mozi vagy valami de amúgy a nagy átlagban semmi :/ Filmeket/sorozatokat nézek, netezek, zenét hallgatok ilyesmik. És már én is érzem, hogy gáz és kéne találni valakit magam mellé de nem vagyok olyan jó ebben...
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!